Mensen met bepaalde slaapstoornissen kunnen vinden dat het gebruik van Modafinil nuttig is voor hun aandoening. Het mengen van modafinil en alcohol kan echter een reeks ernstige interacties veroorzaken. Sommige mensen kunnen een verhoogde tolerantie voor alcohol ontwikkelen. Anderen kunnen black-outs ervaren.

Bijwerkingen van Modafinil

Dit medicijn bevordert waakzaamheid als een persoon lijdt aan slaapcondities zoals:

  • Narcolepsie
  • Idiopathische hypersomnie
  • Ploegenarbeid-stoornis
  • Overmatige slaperigheid overdag
  • Obstructieve slaapapneu

 

Modafinil heeft ook bepaalde bijwerkingen. Een persoon kan levensbedreigende allergische reacties zoals een gezwollen tong, gezicht, keel, of lippen ervaren. Ze kunnen ook moeite hebben met ademhalen na het innemen van dit medicijn.

Zij kunnen ernstige bijwerkingen vertonen die onmiddellijke medische aandacht vereisen. Hallucinaties, pijn op de borst, rode huiduitslag op de huid, bloedingen, blauwe plekken en ernstige spierzwakte behoren tot de vele bijwerkingen. Een persoon moet onmiddellijk stoppen met het gebruik van

modafinil netherlands als een van deze symptomen optreedt.

Bijwerkingen van Alcohol

Een persoon ontwikkelt tekenen van intoxicatie als hun alcoholgehalte in het bloed stijgt. Ze kunnen flauwvallen of beginnen te struikelen of vallen. Alcoholvergiftiging kan ook optreden. Verminderde remmingen betekenen hun oordeel en reactietijd kan worden aangetast.

Het is een grote kans dat ze langdurige gezondheidsproblemen zullen ontwikkelen door chronisch alcoholmisbruik. Hun strijd met alcoholmisbruik kan leiden tot een psychische aandoening die ernstige verslaving behandeling.

Modafinil en Alcohol interacties

Hoewel Modafinil zijn eigen reeks bijwerkingen heeft, kan de interactie met alcohol meer problemen veroorzaken. Beide stoffen kunnen invloed hebben op twee neurotransmitters in de hersenen: GABA en glutamaat.

GABA is essentieel voor visie, spierbewegingen en angst. Bovendien controleert glutamaat een persoon’s geheugen en leervermogen. Modafinil kan de werking van GABA-receptoren remmen. De drug doet dit terwijl het verbeteren van de manier waarop glutamaat functies.

Alcohol heeft het tegenovergestelde effect. Het verhoogt GABA tot een out-of-control niveau terwijl het remmen wat glutamaat wordt verondersteld te doen in de hersenen. Het resultaat is extreme effecten op een persoon’s stemming.

Mengen van Modafinil en Alcohol

Niemand mag oefenen met het mengen van Modafinil met alcohol. De jury is echter nog steeds uit op de werkelijke effecten van het combineren van beide stoffen.

Een gezond persoon die Modafinil gebruikt om cognitieve verbeterende effecten te krijgen, kan black-outs ervaren. Dus, de impact op iemand die misschien een gezondheidstoestand kan heel anders zijn. Bovendien krijgen sommige mensen een verhoogde tolerantie voor alcohol. Dit kan ertoe leiden dat ze meer drinken dan normaal zonder zich dronken te voelen.

Alcohol en Modafinil hebben tegengestelde effecten op de chemie in de hersenen. Het is veiliger om de twee niet te mengen. De totale effecten van een persoon die beide stoffen combineert, kunnen onvoorspelbaar zijn.

Compassionate behandeling voor Modafinil en alcoholverslaving

Crestview Recovery Center’s verslavingsfilosofie integreert traditionele en holistische methoden. We richten ons op de realiteit waarmee u geconfronteerd wordt in herstel door te helpen bij het ontwikkelen van levensvaardigheden en copingstrategieën die verder gaan dan de behandeling modvigil 200.

Ons team van verslavingsspecialisten helpt u bij het maken van echte veranderingen in een uitgebreide wellnessomgeving. Wij bieden een alcohol-en Modafinilverslaving behandelingsprogramma om de hulp aan te pakken die u nodig hebt.

Onze multi-therapie aanpak omvat:

Eindelijk, bevrijd je van je verslaving vandaag door ons Centrum te bellen op 866-327-2505. Wij kunnen u helpen uw reis naar soberheid te beginnen.