Sensoren en intuïties: seksuele relaties

"Hij vindt me leuk? Het feit dat hij nu, een seconde geleden, mijn hand pakte, betekent dat hij dichter bij mij wil zijn? Of was het gewoon een verhaal? Ik vraag me af of we kussen na de film? Nodig hem uit bij jou thuis? Zal ik het goed met hem vinden? En hij met mij?"

Hoe vaak sprongen al deze en miljoenen andere even belangrijke vragen door je hoofd in een rusteloze rondedans, terwijl je met belangstelling leek te luisteren naar wat Hij zei en zelfs (nou ja, het leek jou tenminste!) Als reactie met zijn meest verleidelijke glimlach. Je vindt hem tenslotte zo leuk! Alhoewel. voel je je net zo goed in bed als aan een tafel in een café?

Bedenk eens hoe vaak de meest schijnbaar veelbelovende relatie niet in romantiek veranderde omdat het niet in bed paste. Omgekeerd, hoeveel huwelijken begonnen met goede seks! Of we het nu leuk vinden of niet, seks is alles. En de eenentwintigste eeuw, de morele revolutie en de vooruitgang van de televisie hebben er absoluut niets mee te maken. Het is gewoon dat we vandaag weten dat het natuurlijk is om plezier te hebben. En wat is er mooier dan het plezier hebben van seks met een geliefde?!

Dus waarom soms, ondanks de diepte van de gevoelens die ons verbinden, de oprechtheid van wederzijdse interesse en de intensiteit van hartslagen, in bed
kan je alleen praten? En waarom bleek de nacht met die vent, met wie je niet echt rekening hield, ineens zo betoverend? Is het überhaupt mogelijk uit te leggen wat er achter de slaapkamerdeuren gebeurt??

Het is mogelijk, antwoordt socionics. Onder de kenmerken die onze psychologische typen bepalen, zijn er twee, zoals waarneming en intuïtie. Het zijn deze twee tegengestelde concepten die ten grondslag liggen aan ons seksuele gedrag. Feit is dat initiatief in seks, zelfverzekerde assertieve acties en een leidende rol – het meest natuurlijke gedrag voor een sensorische – volledig vreemd is aan intuïties. Niet omdat ze op deze manier zijn opgevoed of omdat seks de laatste plaats inneemt in hun waardesysteem, helemaal niet! Intuit kan erg gesteld zijn op zowel seks als zijn partner, maar. aarzelen. Als het door hem getoonde initiatief geen reactie krijgt, is de intuïtie gewoon ongelooflijk van streek..

En het sensorische daarentegen raakt opgewonden, voegt druk toe, probeert iets anders – in het algemeen doet hij er alles aan om een ​​partner bij zijn seksuele spel te betrekken. En daarom, als zijn bewegingen kunnen worden gekarakteriseerd als zelfverzekerd en sterk, is nabijheid voor intuïtie waarschijnlijker de zachtste aanrakingen, streken, nauwelijks hoorbare kussen en ongrijpbare wimpers. Kortom alles wat seks zo spannend, sensueel en emotioneel maakt. Met andere woorden, verandert het in liefde.

Dit kenmerkende paar kenmerken wordt aangevuld door Jungs concepten van afschrikking en resolutie.. "Omstreden" ​"bespreken") typen (eerste en vierde quadra) hebben de neiging om over opkomende problemen te praten en een oplossing te vinden die bij beide past, en "beslissend" ​"beslissend") (respectievelijk de tweede en derde quadra) – om het geschil zonder discussie op te lossen, in één klap. En hoewel dit kenmerk op zichzelf niet bepaalt hoe iemand de wereld in het algemeen en zijn seksuele partner in het bijzonder voelt, stelt het ons in staat om de reeds geïdentificeerde sensoriek en intuïties onder te verdelen in duidelijkere groepen..

1. Vastberaden voelen – "Jagers" (Zhukov, Gorky, Napoleon, Dreiser)

Zowel een man als een vrouwenjager zijn een geboren leider, een slimme, sterke en zelfverzekerde persoon die zich oprecht niet bewust is van het bestaan ​​van zoiets als een compromis. Onderwerping vereisen en, natuurlijk, het initiatief nemen in seks volledig op zichzelf.

Een echte machoman, zo iemand zal er niet eens aan denken te vragen of een vrouw ermee instemt om van hem te zijn (en alleen van hem!). Helemaal en volledig – hij heeft gewoon geen idee dat het anders zou kunnen zijn! Daarom kunnen sterke pak slaag en geïmproviseerd worstelen deel gaan uitmaken van zijn erotische programma, en verkrachting kan zijn favoriete spel zijn. Hij verwacht volledige onderwerping – niet meer en niet minder. Het zou eerlijk zijn om te zeggen dat hij het succes van je beddate volledig overneemt – en het moet worden opgemerkt dat hij deze taak briljant aanpakt..

Het leven van de Woman Huntress is een constante zoektocht en strijd. Inclusief – met mannen. Dit zijn precies die succesvolle zakenvrouwen, ideaal van haar tot teennagels, die zelf aan het hoofd staan ​​van de rijken die ze hebben gecreëerd. Ze weten altijd wat ze willen, van wie en hoe ze dat kunnen krijgen. Haar favoriete wapens zijn intelligentie, sarcasme en flagrante ironie. En natuurlijk zelfvertrouwen. Vreemd genoeg kun je haar verslaan (en ook ontdekken wat ze in bed kan, en haar vaardigheden in de slaapkamer zijn op geen enkele manier minder dan zakelijk succes) door je toevlucht te nemen tot een volledig tegenovergesteld wapen – demonstratieve zwakte, hulpeloosheid en onvermogen, niet alleen om haar aanval te weerstaan, en zelfs aan hem te denken.

Als je jezelf herkent in The Huntress,

Je ideale minnaar is een soort pageboy die dol is op zijn minnares en 24 uur per dag klaar staat om haar grillen te vervullen. Met hem hoef je niet aardig, lief, aanhankelijk en huiselijk over te komen – wees jezelf! Stel eisen, corrigeer, sta erop, eis de uwe! Maar vergeet niet te prijzen, want je doet het als geen ander. Hertenman zal je voor altijd verafgoden.

Relaties met andere soorten mannen:

Het is mogelijk dat u buiten de slaapkamermuren wordt aangetrokken door een verlegen en enigszins naïef mannelijk kind. Als u echter alleen met hem bent, zult u teleurgesteld zijn: hij zal geen bladzijde worden, bovendien zal hij aandacht en genegenheid beginnen te eisen. En uw openhartige autoriteit zal hem bang maken. Relaties met een man-vader zijn zelfs in het stadium van kennismaking gedoemd, omdat hij alles belichaamt wat je haat in het andere geslacht: een betuttelende en tegelijkertijd (denk maar!) Neerbuigende houding. Een gevecht met een andere jager kan helder en opwindend zijn, maar het vereist te veel kracht om lang mee te gaan: je zult constant moeten vechten voor leiderschap en je herkent geen secundaire rollen.

2. Beslissende intuïties – "Herten" (Yesenin, Hamlet, Balzac, Jack London)

Het tegenovergestelde van aanmatigende jagers, herten zijn ontroerende, zelfvernietigende wezens met grote, droevige ogen en een vriendelijk hart..

Het ideaal van de Deerman is een zelfbewuste gepassioneerde vrouw die haar eigen keuze maakt. Met andere woorden, hij kiest hem. En voor hem. Naast haar wordt hij onderdanig en gehoorzaam, respecteert haar en vangt hij bevelen, bevelen en veranderingen in haar stemming gretig op. Af en toe kan hij karakter tonen om meteen met plezier naar de opmerking te luisteren. Het is voldoende om zo’n man bij de hand te nemen en hem te leiden – hij zal niet alleen niet verontwaardigd zijn, maar integendeel, hij zal in jou de vrouw van zijn dromen zien.

De hertenvrouw droomt van een sterke, dominante man, wilskrachtig en betrouwbaar, zoals de hele Chinese muur. Naast hem kan ze zichzelf zijn: zwak, afhankelijk van een geliefde, dromerig en een beetje verdrietig. Als ze zich aanvankelijk verzet, is het alleen om te controleren of ze echt degene heeft gevonden die voor haar bestemd was – haar man zal tenslotte niet bang zijn voor weigering in welke vorm dan ook, er zijn geen obstakels voor hem. Dit betekent dat seks met haar een waardige beloning voor hem zal zijn..

Als je jezelf herkent in Deer Woman,

Je ideale minnaar is iemand die heel goed weet wat, wanneer en hoe hij met je moet doen. Hij leidt geen lange belegering en vraagt ​​uw toestemming niet: als u tenslotte de aanstaande nabijheid met u begint te bespreken, is er een kans om niet verder te gaan dan de gesprekken! Eerlijk gezegd, op smaak gebracht met je herinneringen, maar toch gesprekken! Als je kracht voelt in een man, en in de letterlijke zin – hij knijpt voortdurend in je hand, trekt hem aan – in één woord, maakt in ieder geval duidelijk dat hij niet van plan is je vandaag naar huis te laten gaan – aarzel dan niet, u zult zich ’s nachts niet vervelen! En als je besluit een beetje weerstand te bieden, ontzeg jezelf dan dit verraderlijke vrouwelijke plezier niet..

Relaties met andere soorten mannen:

Welke andere mannen kunnen er zijn? Op het eerste gezicht lijkt een vader-man misschien de juiste persoon, maar zijn vriendelijke en beschermende houding zal je voor altijd in vriendschappelijke relaties achterlaten. De Kindman is beslist niet een van degenen die het initiatief nemen in seks, en buiten de muren van de slaapkamer maakt hij geen bijzondere indruk: echt iets, maar je hebt genoeg charme! Het is niet de moeite waard om het te proberen met mannen van jouw type: wederzijdse concessies, die niemand eiste,
grootse gebaren die niemand verwachtte, na verloop van tijd, leiden tot een reeks wederzijdse grieven en verwijten die niemand van jullie kan overwinnen.

3. Discussiesensoren – "Ouders" (Hugo, Dumas, Stirlitz, Gabin)

Energieke en ervaren partners, vooral gevoelig voor aanraking. Ze kunnen er niet tegen om door vreemden of onaangename mensen bij de hand te worden genomen. Ze zijn proactief, maar in tegenstelling tot de Hunters domineren ze niet duidelijk. Seks gebeurt uit sympathie, vertrouwen en is gebaseerd op warme, vriendelijke gevoelens.

De Vaderman is echt geïnteresseerd in je innerlijke wereld. Je kunt hem al je geheimen, angsten en twijfels toevertrouwen – hij zal je niet alleen helpen ermee om te gaan, door op basis van zijn rijke ervaring uit te leggen dat de meeste van hen een muis niet zouden laten schrikken, maar hij zal ook oneindig gefascineerd zijn door jou . Voor deze serieuze persoon is er niets aantrekkelijker dan oprechte gevoelens en oprechte emoties. Wat betreft ervaring, hoe minder ervaring je hebt, hoe beter. De vader is erg gevoelig voor bewondering, alleen gelooft hij niet meer in woorden, maar in wat je lichaam hem vertelt.

Moedervrouw is de belichaming van goede kracht. Alle angsten en twijfels verdwijnen naast haar, en het comfort dat ze creëert ademt met thuis, rust en geluk. Ze kiest een man voor zichzelf, uit degenen die werden aangetrokken door het warme licht van haar haard, en kiest altijd een slimme en vriendelijke. En natuurlijk een beetje onhandig, afhankelijk, niet in staat voor zichzelf te zorgen in de kleine dingen. Brengt orde in zijn spullen, zaken en hoofd. Ondersteunt op het gebied van carrière, begeleidt op de goede weg, helpt bij belangrijke inspanningen voor hen.

Als je jezelf herkent in Mother Woman, zou je ideale minnaar zachtaardig, verfijnd, liefdevol en inventief moeten zijn als het gaat om het eindeloze strelen tijdens het voorspel waar je zo van houdt. Rush en instant attack werken voor jou in de tegenovergestelde richting: je staat gewoon op en loopt weg. Als je een blik op je gericht ziet, vol oprechte en onzelfzuchtige aanbidding, neem dan het initiatief in eigen handen: je hebt iemand gevonden die je vanavond naar je toe zult nemen.

Relaties met andere soorten mannen:

De aanval van de jager is onaangenaam voor je, omdat je van nature niet bestand bent tegen druk en waarde hecht aan harmonie in relaties, inclusief seks.

De besluiteloosheid, het verdriet en de grillen van de Deer Man lijken je alsof, en psychologische spelletjes zijn niet iets waar je goed thuis in bent en iets dat zeker niet in je slaapkamer zou moeten voorkomen. Man-Father roept begrip, respect en warme gevoelens bij je op – kortom alles behalve opwinding. Je bent blij om met hem het weer, de filosofie, zijn zaken op het werk te bespreken en samen aan huisverbetering te doen. Maar in uw nieuwe, smaakvol ingerichte slaapkamer wilt u maar één ding: slapen. Maak uw leven dus niet ingewikkeld – laat hem als vriend achter. Seks is nog steeds een heel ander plezier..

4. Intuïties bespreken – "Kinderen" (Robespierre, Don Quichot, Dostojevski, Huxley)

Indrukwekkend, oprecht en getalenteerd, niet aangepast aan het dagelijks leven en zijn routine, kinderen overwinnen met hun weerloosheid en interesse in het leven. Ze zijn aanhankelijk, goedgelovig, aardig, proberen anderen op te vrolijken als ze zich slecht voelen en helpen waar nodig..

De Kindman zal nooit proberen in bed te liggen met de vrouw van zijn dromen. Niet dat het hem niets kan schelen, integendeel! In zijn dromen had hij zich al honderden keren voorgesteld hoe het zou kunnen zijn. Maar het is onwaarschijnlijk dat de kwestie verder gaat dan complimenten en bewondering. Hij moet worden aangemoedigd, om vertrouwen in zijn eigen kunnen te wekken, en nog beter – om hem te leren wat en hoe hij moet doen. Help bij een belangrijke kwestie voor hem. Toon bezorgdheid en bezorgdheid. En dan is er geen prijs voor hem!

The Daughter Woman is erg beïnvloedbaar: ze wordt geraakt door muziek, boeken, theatervoorstellingen, een zachte zonsondergang, een lang vergeten en plotseling per ongeluk gehoorde geur. Ze wil alle kleuren van haar wereld delen met iemand die ze kan waarderen: in de regel een persoon ouder dan zij en zeker meer ervaren. Ze vindt het leuk om verzorgd, verzorgd en geïnstrueerd te worden op de goede weg, maar ze doen het voorzichtig, tactvol en met liefde. Als reactie hierop is ze dol op alles wat belangrijk is voor haar man en leeft ze bij zijn interesses..

Als je jezelf herkent in Daughter Woman,

Je ideale minnaar staat stevig op de grond, weet wat hij van het leven wil en gaat hier rustig naar toe. Loyaal, zorgzaam en zachtaardig, zal hij alle voorwaarden voor je creëren zodat je de wereld om je heen kunt blijven bewonderen en haar stabiele wereld kunt vullen met kleuren en ontroerende emoties. De belangrijkste voorwaarde voor u om in zijn bed te liggen, is uw vertrouwen in hem. Kijk daarom goed naar degene die er constant is als het moeilijk voor je is en altijd weet wat hij moet doen in alle levenssituaties. Wees gerust: de slaapkamer is geen uitzondering..

Relaties met andere soorten mannen:

Je kunt plezier hebben in bed met iemand die je oneindig vertrouwt, en dit is natuurlijk de vaderman. Je hebt veel begrip met de Deer Man, maar je voelt je niet aangetrokken tot hem, dit is een exclusief spirituele connectie. Net als alle vrouwen maken Hunters indruk op je, maar het is onwaarschijnlijk dat je met hen in de buurt durft te komen: het valt nog te bezien of ze zullen nadenken over je plezier en comfort. Bij andere kinderen zal het in eerste instantie interessant voor je zijn, maar uiteindelijk zal het ongemakkelijk worden: in je koppel heeft immers iedereen aandacht en zorg nodig! En je kunt niet echt voor jezelf zorgen..

Zoals je kunt zien, is de beste keuze voor ieder van ons op het gebied van seks tweeledig. Kenmerken van onze psyche die verantwoordelijk zijn voor psychologische compatibiliteit met "onze", familieleden, een persoon, laten zich voelen in de slaapkamer. Socionics staat weer bovenaan. Maar we moeten niet vergeten dat, hoe perfect nauwkeurig en fantastisch briljant de wetenschap ook mag zijn, er iets is dat elk van zijn postulaten kan weerstaan. Dit is iets – liefde, het leeft in ieder van ons en is in staat tot elke magie. Vooral als het gaat om zo’n wonder voor twee liefhebbende harten, zoals seks.

Related Posts