Wat je niet met een man in bed moet doen

Zelfs degenen die op school nog nooit van iets hogers dan een C hebben gedroomd, willen graag een uitstekend cijfer in bed halen. Voor welke verdiensten en kwaliteiten geven mannen ons de hoogste score en geven ze de titel van “beste minnaressen”?

Misschien proberen we tevergeefs, vaginale ballen ratelen, intieme spieren ontwikkelen, de Kamasutra lezen om onze erotische horizon te verbreden – het is niet slecht voor jongens, het belangrijkste is dat de partner ze niet bij valse namen noemt en niet van tevoren in slaap vallen?

Dus iedereen die het certificaat van de Beste Meesteres (hierna – LL) wil ontvangen, moet de zes gouden regels begrijpen.

Regel 1. Heb seks met enthousiasme

Het bleek dat onze jongens niet echt geven om de aard van dit enthousiasme. Een meisje kan haar heupen helemaal niet actief trainen omdat ze opbrandt van passie, maar puur voor fitnessdoeleinden (ze miste een training in de sportschool en werkt nu aan een probleemgebied). Ja voor uw gezondheid! De cavalier zal hiervoor grootmoedig zijn ogen sluiten. Het belangrijkste is dat de jongedame niet liegt met boeddhistische kalmte en haar afstandelijke blik naar het plafond fixeert.

Als mannen hebben geleerd om op de een of andere manier de simulatoren te verdragen die hen ‘nep’-orgasmes geven, dan zullen de hacks die te lui zijn om te kreunen en opnieuw met hun ogen te rollen, onmiddellijk worden gediskwalificeerd. In dit specifieke geval is het mannelijke publiek zelf blij om bedrogen te worden. En de typische LL speelt graag mee. Seks, wat je ook mag zeggen, is een teamspel en het is saai voor jongens om het te doen zonder onze deelname. Er bestaat tenslotte zoiets als ‘geloof in de voorgestelde omstandigheden’. LL begrijpt het heel goed: als ze een rel van temperament begint uit te beelden, dan zal ze, zie je, zo veel spelen dat het libido wakker wordt en echt.

Stem van de rede: “Het meest opwindende ter wereld is de sprankeling in de ogen, de opwinding waarmee een vrouw zich aan een man overgeeft. Alleen de paranoïde zal zich afvragen of ze doet alsof of is ze echt zo gepassioneerd. Oleg, 28 jaar oud

Regel 2. Wees bereid om te experimenteren

Nou, waar kan ik zonder hen! Om naar mannen te luisteren, is de slaapkamer bijna een wetenschappelijk laboratorium, waar elke avond grote ontdekkingen worden gedaan. Alle heren zijn er als één geheel van overtuigd dat ze iets “zoiets” kunnen leren, dat we dan opgewonden aan onze vriendinnen zullen vertellen en als een apart hoofdstuk in onze memoires zullen belichten. Om een ​​welbespraakte respondent te citeren: “laat een vrouw zich vrouw voelen”..

Waarschijnlijk knagen de mensen er onbewust aan dat ze niet de Eerste zijn geworden, aangezien de bloem van onschuld werd geplukt door een andere boef. En laat een spoor achter jezelf, word herinnerd, lever, om zo te zeggen, je bijdrage, o, hoe je wilt. Vergeet niet dat Kulibin in elk van onze jongens sluimert. Denk je dat hij probeert je orgasme op te wekken en het jouwe te verlengen met zijn innovatieve ondernemingen? Is geen feit.

De meeste experimenten zijn alleen gestart om te experimenteren: de jongeman is gewoon geïnteresseerd om te zien en te proberen hoe het allemaal zal zijn. Van een vrouw op zo’n moment is alles wat nodig is om een ​​haalbare rol te spelen en geen preuts te maken.

Wat zou LL doen, naar de mening van het mannelijke publiek? Ten eerste, voordat ze begint te klagen: ‘Ja, jij, mijn liefste, bent helemaal gek’, zal ze de moed vinden om haar minnaar de kans te geven om haar innovatieve honger te stillen. Dat wil zeggen, hij zal gewoon het voorgestelde idee proberen, rekening houdend met het feit dat het echt ‘iets’ kan zijn. En ten tweede zal hij de entertainer aanmoedigen met een zin over het feit dat hij de eerste was die haar in de oksel kuste en een vliegenmepper op de paus gebruikte..

Stem van de rede: “Het meisje dat bekende dat ze haar eerste vaginale orgasme bij mij had meegemaakt, zal altijd het beste voor mij blijven! En het gebeurde toen we voor de lol besloten seks “blind” te hebben en haar blinddoeken met een sjaal. Vitaly, 24 jaar oud

Regel 3. Ja zeggen

Het zou natuurlijk voor iedereen veel gemakkelijker zijn als partners seksuele instructies uitwisselden voor de deur van de slaapkamer. Zoals, hier is voor jou, schat, een kaart van de locatie van mijn erogene zones, zoals je leert kennen – wellkam. In ieder geval ondersteunde het mannelijke publiek dit idee enthousiast. Ze, zie je, zijn het zat om rond te snuffelen als blinde kittens, te luisteren naar onze eentonige “Mmm” en te proberen te begrijpen of we verrukt zijn of pijn hebben..

Het doorsnee meisje denkt: laat alles gaan zoals het gaat, en op een dag later zal ze de jongeman vertellen dat de clitoris eigenlijk tien centimeter lager is, als hij dan zelf nog niet raadt. LL aarzelt niet om educatief werk uit te voeren, niet alleen voor en na de seks, maar ook tijdens het proces. In dit geval heeft ze een truc: ze begint elke correctieve zin met het woord “ja” (“Ja, geliefde, zachter”, “Ja, mijn goed, zuidwaarts”). Het eerste deel van de oproep geeft aan dat de kameraad niet moet wanhopen, omdat alles in principe goed gaat, en het tweede geeft zijn inspanningen in de goede richting..

Voice of Reason: “Een vrouw die haar lichaam kent en bereid is deze kennis te delen, is een echt geschenk. Mannen zijn over het algemeen luie wezens en houden ervan om de kortste weg naar het doel te zien. ” Alexey, 36 jaar oud

Regel nummer 4. In staat zijn om “nee” te zeggen

Niet alleen wij, maar ook onze mannen geloofden dat opoffering de tweede vrouwelijke natuur is. En nadat ze hadden geloofd, waren ze bang: hoe vaak doen meisjes iets met geweld? Plotseling, nadat hij hem blij heeft gemaakt met een sessie orale seks, zal de partner nog een maand bij de psychoanalyticus klagen dat ze niet eens naar bananen kan kijken? Misschien dan wel hem, deze orale seks?

Ik moet bekennen dat ik ook een beetje verrast was, maar de mannelijke collectieve geest stond erop: LL zou “nee” moeten kunnen zeggen. Niet vaak natuurlijk, maar in die gevallen waarin ze echt allerlei onfatsoenlijk gedrag met haar beginnen te doen, heeft ze het recht en is ze zelfs verplicht om weerstand te bieden. Zoals ze me uitlegden, doet dit geen afbreuk aan de stelling van haar altijd aanwezige paraatheid. Je kunt klaar zijn voor seks, maar niet klaar voor sommige van zijn manifestaties. Niemand vereist dat we omnivoor zijn. Als je uiteindelijk het door de man voorgestelde script afwijst, kun je hem altijd je eigen script aanbieden, niet minder intrigerend.

Stem van de rede: “Het is niet erger als een meisje het niet erg lijkt te vinden, bijvoorbeeld anale seks, maar de volgende ochtend kijkt ze verwijtend, bijna snikkend dat ze nauwelijks kan zitten. Je voelt je bijna een verkrachter. Waarom zou je iets verdragen? Was het echt onmogelijk om me eerder tegen te houden?! ” Ilya, 25 jaar oud

Regel nummer 5. Laat jezelf alles zien

De belangrijkste erogene zone van een man is niet wat je zou denken, maar de ogen. En als je dieper graaft – de hypothalamus, die continu verschillende frivole plaatjes in de hoofden van jongens genereert (vandaar de gedachten over seks om de drie minuten). We begrijpen dit niet, omdat een soortgelijk deel van de vrouwelijke hersenen bescheidener van omvang is. Dus je moet het woord van Dr. Luen Brysendine geloven en het als een feit accepteren: mannen zijn honderd procent visuals. Dat is waarom ze graag naar porno kijken, naar een stripclub gaan en een hekel hebben aan het zwermen onder de dekens in het pikkedonker..

Als uw naam echter niet Angelina Jolie is, heeft u zeker veel argumenten “tegen”. Extra kilo’s, allerlei schadelijke haartjes en puistjes, waardoor een man een erectie kan verliezen. Maar nee, Romeo zal waarschijnlijk niet wankelen. Als je denkt dat de heer je op een verfijnde, nauwgezette manier bekijkt, de perfectie van vormen en de gratie van lijnen waardeert, denk dan van niet meer..

Mannen hebben een andere rage: ze maken zich figuurlijk zorgen over de fysica van het moment. In feite worden jonge mannen daarom op het meest cruciale moment aangetrokken om hun ogen te dichtknijpen naar waar het meest interessante gebeurt. Ja, daar. En als je hem niet de kans geeft om je te bespioneren, aarzel dan niet: de man zal zijn ogen sluiten en Angelina Jolie of een fictieve LL voorstellen, en in de meest gewaagde hoeken en in de “macro” -modus.

Stem van de rede: “Ik begrijp dat er geen meisje is dat blij zou zijn met haar figuur. Maar wat heeft het voor zin om in een complex te zijn over een deel van het lichaam dat even perfect is voor jullie allemaal?! ” Vadim, 32 jaar oud.

Regel nummer 6. Soms is het geen liefde, maar seks

De waarde van mannelijke luiheid kan nauwelijks worden overschat. Nee, voor het grootste deel zijn het verantwoordelijke en serieuze jongens die begrijpen wat vrouwen nodig hebben: geurkaarsen, zijden ondergoed, 20 minuten cunnilingus en bekwame stimulatie van de G-spot, maar soms willen ze de verantwoordelijkheid ontlopen. Dat wil zeggen, niet om de liefde te bedrijven, maar om seks te hebben. Met primitieve zoölogische seks.

LL is zich bewust van de egoïstische behoeften van mannen en laat zich van tijd tot tijd inzetten als sekstrainer. Bovendien zal LL de spontaniteit van de impuls waarderen en niet zeuren dat de lift niet de meest geschikte plaats is, en over het algemeen moet ze eerst een bad nemen. Als je mannen gelooft, dan gaat hun bevrediging van seks zelf op zulke momenten uit de toon vanwege het gevoel van hun mannelijkheid: “Ik ben een man! Ik ben harig, onbeschoft, snel benaderd en snel gepakt. ” Het blijft aan ons om de heren te bedanken voor de beschaafde aanpak: ze zeggen dat enkele eeuwen eerder de daad van copulatie werd voorafgegaan door een klap op het hoofd met een knuppel..

Stem van de rede: “Dus soms wil je je een primitief persoon voelen. En het is goed als een vrouw instincten de vrije loop kan laten. ” Artem, 29 jaar oud.

Related Posts