Wat moet je een meisje geven ?!

Een meisje zal het waarderen als je haar een roze sport-Mercedes geeft, of nog beter een Hummer – een klein breekbaar meisje achter het stuur van zo’n auto ziet er heel schattig uit. Het is goed om goud te geven (armband, hanger, ring). Onthoud de slimme gedachte: "Als je een vrouw tot een orgasme wilt brengen, breng haar dan naar een juwelier". En wat als er nog geen geld voor is, of erger nog, er is al gedoneerd ?! Er zijn nog een aantal andere geschenken. Bovendien kunnen ze niet alleen voor vakanties worden gegeven, maar ook op gewone dagen. Je vriendin zou het moeten waarderen.

Je kunt gewoon een cool kopje geven. Maar als je wilt dat ze je altijd herinnert, is er niets beters dan haar een kopje met je foto te geven.

Handboeien. Dit item kan door beide partijen worden gebruikt;). Het is het beste om op 8 maart te geven – verticaal geplaatst, lijken de handboeien op een nummer "8".

Wat denk je dat een simpel boeket bloemen is? Nou, bloemen zijn zeker goed. Het schema is echter ingewikkelder. Vraag een vriend om haar een boeket bloemen te brengen en, in de beste Hollywood-traditie, een briefje aan hen vast te pinnen: "Van een onbekende minnaar". Kom binnen twee dagen naar Haar toe in een T-shirt met de inscriptie "Onbekende minnaar".

Het schema is als volgt: kom binnen en druk met een brutale glimlach op de toespraak dat ze een symbool nodig heeft waarnaar ze zal streven, een ideaal waaraan ze gelijk zal zijn, en zeg dan dat alles wat ze kon bereiken in het leven is ze de zijne verschuldigd. En geef een portret van Brezhnev. Alleen het moet echt zijn, geschilderd in olie, gesigneerd door de kunstenaar. Er zijn er nog steeds.

Wat is dit? MAAR! Het is NaCl! Zout! Gebaseerd op het spreekwoord "Een pond zout aten samen", geef haar 16 kg zout. Maar dit is niet genoeg. Het is cooler als je haar, als je drie vrienden meeneemt, haar 64 kg geeft, zoals wij deden. Het effect is verbluffend. Het plezier begint al in de winkel, bij aankoop. En ze zal ze hebben – en ze zal je nooit vergeten!​

En er was ook een idee om haar halters te geven. Niet per se gezond, je kunt zelfs heel klein zijn. Laat hem wennen aan een sportieve levensstijl.

Ze heeft alleen een stuk land nodig voor privébezit. Daarom kan een gezonde bak aarde een prachtig geschenk zijn (als je hem sleept). Noodzakelijk ZONDER bloemen en andere planten. Gewoon een kale kuip met kale aarde. Laat het zelf uitwerken. U kunt trouwens zelfs een opdracht aan dit land schrijven.​

Puzzel is ook niet slecht. Op het eerste gezicht is hij niet zo grappig. Stel je voor dat het bestaat uit duizenden commercials van vijf stuks. En haar iets goeds beloven (a – wandelen met haar schoothondje, b – verdomd linnen, c – kauwgom geven en verder op de lijst) pas nadat ze alles heeft verzameld.

Er is ook een gedachte. Presenteer een enorm (waanzinnig groot) potlood en een klein notitieboekje. Geweldige gedachten om op te schrijven.

Geef haar een trommel. Ze mist hem. Stelt u zich eens voor hoe Ze op lange winternachten voor het raam zal zitten en er alleen op zal kloppen, aan u herinnerend.

Er is ook iets cools – een woordenboek van een exotische vreemde taal. Polenesian. Of Mongools. Of een woordenboek met islamitische termen.

En dit zijn flippers. Eén woord is het waard – VINNEN! Het is vooral goed om te geven als ze niet kan zwemmen.

Geen slecht idee, vinden wij, om een ​​fiets te schenken. Niet per se normaal, verfijnd of gewoon een volwassene. Kan voor kinderen zijn. Ik herinner me bijvoorbeeld dat een berenwelp ooit zo was. Het belangrijkste is om het correct te presenteren. Om een ​​gesprek te beginnen over hoe ongemakkelijk het nu is geworden om door de stad te rijden, er is een oogje op het vervoer, files op straat, etc. En geef het aan deze zaak. Trouwens, rolschaatsen, een skateboard en zelfs.

. skiën! Presenteer haar ski’s, dit is een 100% origineel cadeau. Het is natuurlijk leuk om het in de zomer te geven. Maar ook in de winter trekt het behoorlijk aan – motiveer weer bij problemen met transport en adviseer je om op die manier naar het instituut te gaan.

Het is natuurlijk oubollig om kaders voor foto’s te geven, maar misschien is iemand anders geïnteresseerd? Voor de verandering kun je, voordat je het inlevert, daar een foto van je ex-vriendin invoegen;)).

Hoe verder, hoe meer waanvoorstellingen. Van erotische geschenken kun je kussens bedenken. Daarop kun je een stijlvolle vertaling maken met een ongeschoren rocker, of in het slechtste geval je foto vertalen;)). En in volle groei;)). Of borduur iets. Kunt u zich voorstellen hoe u zo moet slapen??

Omgekeerde horloges – daar gaan de wijzers in de tegenovergestelde richting! Het is verjaardag. Over het algemeen is het cool om alarmen te geven, vooral gezonde, luide of kleine alarmen, maar die ’s ochtends zacht en HEEL walgelijk piepen – het is leedvermaak om je voor te stellen hoe ze vloekt en probeert het uit te schakelen.

Voor haar verjaardag. Het is niet zomaar een doos. Voor een geschenk heb je ook een PIPE nodig – een gewone kinderkamer. En toch – een _grote_ doos, van onder het grootste tv-toestel, of beter, de Stinol-koelkast met twee diepvriezers. De items zijn gecombineerd: de tepel op vier elastiekjes wordt in het midden van de doos gespannen. Verder kun je je zelf voorstellen wat er gebeurt tijdens de bevalling: Meerdere mensen, puffend en piepend, slepen IT Haar appartement in (je kunt echt iets zwaars op de bodem leggen). De doos wordt overhandigd, het te feliciteren object is vol verbijstering en hoop. "Groei nooit op, schat!",- zeg je met een lichte glimlach – terwijl ze het deksel openvouwt. – "Ik hou zo weinig van je!"

Vervolg het onderwerp "Groei nooit op, schat, ik hou zo weinig van je!". Bied een goede oude schooltas aan (als die er nog is). Je kunt daar snoepjes proppen of zoiets. Of het is mogelijk, vooral pervers, om een ​​echt schooluniform te kopen. Dit zal waarschijnlijk helemaal niet worden gevonden.

Vooral relevant tijdens een griepepidemie, Zakdoeken. Verpakken van stukken in 10, of zelfs 20 of 30. Op hen kan elke andere tekening cool zijn. Bloemen, boze motorrijders, etc., etc. Nooit ziek worden, schat!

Het is goed als het meisje graag in de tuin op het platteland graaft, of onder dit voorwendsel constant ergens naar buiten gaat. Koop een ZAK met meststoffen (30-60 kg), zoals poedervormig, oplosbaar, zoals salpeter of iets anders. Er wordt ook een (!) Klein pakje zaden gekocht van een volledig linkse plant. De tas met pathos wordt overhandigd, je laat er aan "deze nederige bloem" groeide altijd op de meest opvallende plaats, en zodat hij niet sterft, is hier wat kunstmest.

Er was al een idee om een ​​opzichtige zwembroek te geven. Ze veranderde echter in iets meer sadistisch-pervers: om een ​​badpak twee maten kleiner te geven;)). Zoals, zo’n lichte plagerij over haar figuur ("Nou, ooh. Ik dacht dat je precies dat was. "​

Het geschenk kan in verschillende staten zijn. Ten eerste kunnen het een paar simpele batterijen zijn (en dat is prima in het huishouden) – nee, laat haar niet doorschemeren dat ". de liefde van ons dorp is op. ", maar – "Energizer – Power 8 meisjes in één!". Of misschien, "Zodat onze liefde NIET zonder batterij komt te zitten. " U kunt ook een batterij doneren. Voor meer stevigheid.

Het is nog steeds leuk om haar een riem of een soort riem te geven. Kan mannelijk zijn, breed;)). Of een normale, vrouwelijke. Noodzakelijk gemaakt van echt leer. Met een mooie gesp. Het kan met een vleugje sado / maso;)). Of binden aan iets anders ("Je zult niet gehoorzamen – . "​.

Geef haar 50 meter een soort kabel / draad. Op de boerderij komt het altijd goed van pas en ook de ouders zullen blij zijn.

En geef me een strijkijzer. 8- []. Nou, wat is er mis – een normaal goed cadeau. Ze zal je broek stomen. En strijk het linnen. Vergeet het uit te zetten en ren constant naar huis. Laat het regelmatig vallen, het zal niet periodiek werken, en u zult het periodiek repareren, dan zult u Haar liefde en respect verdienen.

Nogmaals, als ze rookt, kun je haar ter wille van de spot een pijp geven om te roken, zo’n flinke pijp. En je kunt niet voor scherts – een elegante vrouw. Of een lang damesmondstuk (het lijkt zo gespeld te zijn) (wie weet het niet – dit is zo’n kenmerk, sigaretten worden daar ingebracht als ze roken en doen alsof ze bohemien zijn).

"Mijn ster!" Het geschenk is natuurlijk waanvoorstellingen. Hoe zit het met het geven van haar militaire sterren uit de epauletten. Verkocht in een aantal Voentorg. Maak haar nou, laten we zeggen een sergeant.

Een gasmasker is gaaf, en komt goed van pas op de boerderij (om te schilderen). Woorden als deze: "Schat, dit is om je schoonheid te verbergen". Je weet trouwens dat er twee soorten gasmaskers zijn – met zo’n kofferbak en met een doos die direct op het gezicht wordt geschroefd. De eerste is naar onze mening erotischer. Heeft iemand trouwens geprobeerd seks te hebben met gasmaskers? Ook romantisch.

Groot flanellen herenoverhemd – ziet er geweldig erotisch uit! Het is gewoon verschrikkelijk! Vooral op een naakt lichaam. Hoe, heeft je vriendin er nog geen ?! Je bent echt een vreemd onderwerp.​

Als je vriendin vaak alleen thuis blijft en ze heeft niets te doen, of besteed je om de een of andere reden weinig aandacht aan haar (of ze klaagt dat je dit doet). Een uitstekend boek is een geschenk – "Breien zonder geheimen", en aan het breinaalden en een streng wol, zodat het ’s avonds niet saai zou zijn. Is geïmplementeerd (wilde vinden "Breien voor dummy’s" – niet gevonden: (().

Koop verschillende stukken waszeep. Het kan prachtig worden versierd. Zeg bij het overhandigen als volgt: "Mijn eigen "economie" op gezondheid!" 😉 (De aanwezigheid van gevoel voor humor is een must. 🙂 Ja, en over het algemeen is het leuk om zeep te geven, allerlei soorten doucheschuim. Een cool cadeau is trouwens een bubbelbad, met verschillende aroma’s zoals dennennaalden en verschillende toevoegingen zoals zeezout. Gaat 100% voorbij, altijd populair. En tegelijkertijd een reden om Haar over te halen om een ​​gezamenlijk bad te nemen.

"Ik zal je de hele wereld geven!" – deze zin moet natuurlijk vergezeld gaan van de schenking van een wereldbol. Een enorme wereldbol verlicht van binnenuit. Als er geen geld is voor een wereldbol, geef haar dan een stapel wereldkaarten. Hoe is er ook geen geld voor kleurrijke wereldkaarten? Geef Haar in het slechtste geval de plattegronden en een rood potlood om in te kleuren.

Je kunt een kleine gouden hanger kopen, deze invriezen in een ijsblokje en deze aan een beledigde of beledigde vriend geven met woorden als: "Ik verheug me op het ontdooien van je hart" of bedenk zelf iets.

Er is een leuk cadeau – een deurbel. Is afgestemd op het geluid. Er zijn mensen die zelfs iets zeggen wanneer ze worden geactiveerd. Laat uw geschenk zweren. Of hij bekent zijn liefde. Of blaft. Of piept. Of iets anders.

Je kunt een elektrische automatische waterkoker geven – je houdt zoveel van haar "voor thee" bezoek;)). En als ze het niet heeft, dan worden jullie waarschijnlijk allebei gekweld: zodra je aan iets grappigs begint, begint hij onmiddellijk te fluiten, of begint hij niet, maar brandt hij gewoon langzaam op.

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!

Related Posts