Hoe verander je een romantisch diner op een soepele manier in een naaktontbijt, vooral als je elkaar net hebt ontmoet? We hebben veel vrouwen geïnterviewd en hebben als resultaat 12 punten geïdentificeerd waar op moet worden gelet. Vergeet niet dat alle meisjes verschillend zijn en dat er geen universele regels zijn..

1. Hoe je haar mee uit moet vragen?

“+” Bel, sms of e-mail met de volgende inhoud: “Hallo, ik vond je erg leuk, mag ik je uitnodigen om een ​​wild zwijn te eten?”

“-” Serenade onder haar raam onder een boombox, een cd met een liedje: “Hallo, mijn naam is Gleb, laten we vrijdag brood met worst gaan eten”.

Slechts 7% van de vrouwen is voorstander van dergelijke geneugten..

Als ze je haar telefoonnummer heeft gegeven, is ze al geïnteresseerd. Geen verhulde suggesties nodig – jullie begrijpen allebei perfect wat je van haar nodig hebt. Dus maak jezelf niet uit jezelf.

Als ze nee zegt. en niet tegelijkertijd “wellustig vee” toevoegt, dan heeft ze het hoogstwaarschijnlijk erg druk en vindt ze het niet erg om een ​​andere keer te ontmoeten. 79% van de ondervraagde vrouwen zei dat ze hun hoofd niet voor de gek zouden houden en onmiddellijk zouden zeggen of ze niet met een of andere man wilden daten. Dus wacht een dag of een uur en stel een andere dag voor en zeker een ander soort vrije tijd..

2. Hoe u van het avondeten naar een interessanter deel van het programma kunt gaan?

“-” Zeg: “Nou, is het niet tijd voor ons om naar mijn enorme bank te kijken (collectie Chinees porselein, postzegels, knuffels, enz.)?”

“+” Stel voor om ijs of cake te eten in een café in de buurt (halverwege je huis).

54% van de vrouwen wil een kleine pauze tussen het avondeten en seks.

Een luidruchtig restaurant is geschikt voor banale gesprekken, die helaas niet te vermijden zijn. Ga nu naar een rustigere plek waar je kunt praten over meer intieme onderwerpen, elkaars knieën kunt aanraken en in het algemeen kunt afstemmen op een romantische stemming.

Fouten corrigeren: als je haar negatieve reactie op zo’n direct voorstel ziet, verander de situatie dan in een grap of een farce. Neem een ​​korte pauze en nodig haar ergens uit.

3. Hoe je haar het beste bij jou thuis kunt uitnodigen?

“-” Om alles eerlijk te zeggen en zoals het is: “Ik wil zien hoe je sterk gebruinde lichaam kronkelt op mijn zijden lakens. Laten we gaan, in ieder geval een uur! “

“+” Bied aan om de zeldzame arthouse-film “Trumpet and Trombone” te bekijken of zeldzame Marokkaanse thee te drinken.

51% van de ondervraagde vrouwen zei dat een directe uitnodiging hun enthousiasme aanzienlijk zal bekoelen.

Jullie begrijpen allebei dat praten over films en thee fictie is. En als ze ja zegt, komt ze helemaal niet naar je toe voor thee. Maar als we dergelijke verleidingen consequent weigeren, is het niet ver van het moment waarop mensen elkaar op straat beginnen te benaderen met de zin: “Laten we gaan zweten. sya! ”. Als je niet zeker weet of ze vandaag bereid is om naar je toe te komen, geef haar dan de gelegenheid om te kiezen: “Dus – wil je wat koele Marokkaanse thee of ga je naar huis?” Zal voor het laatste kiezen – vergeet niet uit te voeren.

4. Wat schoon te maken terwijl ze haar schoenen uittrekt in de gang?

”-” Klop de kussens los en vouw de hoek van de deken naar achteren.

Fouten corrigeren: probeer niet te focussen op het bed. Reinheid en netheid zijn alles wat van u wordt verlangd. Verberg condooms weg.

”+” Ruim de badkamer op.

67% van de vrouwen is categorisch niet klaar om u een vuile badkamer te vergeven.

Dus de eerste stap is om naar de badkamer te marcheren en deze op te ruimen. Het is fijn dat de muren van het appartement in ieder geval iets over jou zeggen – met behulp van foto’s, posters, posters en dergelijke. Ze zal iets te zien hebben terwijl je thee zet.

5. Wanneer moet u de eerste stap zetten??

”+” Laat haar eerst het huis zien, praat en ontspan.

70% wil eerst begrijpen waar ze zijn en wennen aan een nieuwe plek.

Als ze je vriendin was, zou ze blij zijn met de seksuele druk, maar als je wilt dat ze haar wordt, gedraag je dan rustiger. De minste hint van seks is niet eerder mogelijk dan 15 minuten later. Bied haar intussen maximaal comfort – schenk een drankje in, zet de muziek aan … Als je haar muzikale voorkeuren niet kent – zet Coldplay aan – 54% van de respondenten was voorstander van de melancholische routines van Chris Martin.

“-” Spring op haar rechts in de gang.

6. Hoe de eerste stap te zetten?

”+” Zwijg, knuffel haar een beetje, pak haar hand en kijk haar zorgvuldig in de ogen.

Als ook zij zijn mond wil houden en naar je zal kijken – de tijd is gekomen. Als hij het gat probeert te vullen, praat dan nog een beetje. Over het algemeen hoef je niet te haasten – als alles gaat zoals het hoort, zullen jullie op een gegeven moment allebei voelen – het is tijd. En blunder dan niet.

”-” Druk tegen de muur, bijt in de lippen en begin met de beha rond te snuffelen.

Werk aan fouten: als je met genegenheid naar haar toe kroop, en zij, als een gek, schreeuwde: “Man, wat sta je jezelf toe!” – Maak je geen zorgen.

Bijna de helft van de respondenten zei dat zelfs als een man een uiterst ongelukkig moment koos om zijn bedoelingen te tonen, ze het niet fataal vinden..

Wacht gewoon even en begin opnieuw met je prestaties.

7. Hoe weet je dat ze klaar is om naar de slaapkamer te gaan??

“-” Wacht tot ze er zelf over zegt.

”+” Houd haar gedrag in de gaten en neem voorzichtig initiatief.

Het initiatief, en nog meer tijdens de eerste seks, zou van jou moeten komen. Maar dit moet op het juiste moment gebeuren. Kijk hoe ze reageert op jouw liefkozingen. Het is zelfs beter om een ​​beetje te wachten met verhuizen naar de slaapkamer, hem boos te laten worden en nerveus te laten worden – in ons vak is dit helemaal geen belemmering.

8. Hoe haar correct uit te kleden?

”+” Doe om de beurt kleren van haar en van jezelf uit, maar het is beter om elkaar tegelijkertijd uit te kleden.

“-” In de hitte van de passie is het belangrijkste om de noodzakelijke delen van het lichaam bloot te leggen.

Onnodig te zeggen dat een hebzuchtige haastige paring niet is waar ze je seksleven mee zou willen beginnen? Daarom zult u zich volledig en langzaam moeten uitkleden. En het is natuurlijk onwaarschijnlijk dat een naakte vrouw naast een man die niet eens zijn das heeft uitgetrokken zich opgewonden voelt. Nogmaals, probeer je tienerjaren te vergeten en laat je niet te veel ophangen door de inhoud van je beha en slipje. Laat zien dat je haar allemaal wilt, niet alleen specifieke lichaamsdelen.

9. Wat zou het voorspel moeten zijn?

”+” Kus haar overal.

”-” Bied haar een lichte ontspannende massage aan.

Het aanbod van massage, rozenblaadjes op de lakens en kaarsen opgesteld aan het hoofdeinde van het bed – dit alles geeft een ondenkbare nep af, en ze zal het zeker voelen. Aanbieden om haar te masseren, kwijlend in afwachting van de gelegenheid om haar borsten aan te raken – laat deze geneugten over aan tieners. Wees serieus. U bent al zover dat u precies kunt doen wat u wilt..

10. Waar moet je naar streven als je voor de eerste keer seks hebt?

”+” Het belangrijkste is om emotionele nabijheid en wederzijds begrip te bereiken.

“-” Om ervoor te zorgen dat het vermogen om te lopen en normaal te denken als gevolg van talloze orgasmes niet snel bij haar terugkeerde.

83% geeft voor het eerst de voorkeur aan een minimum aan experimenten en een banale missionaire positie.

Een orgasme voor het eerst wordt door de meesten als volledig optioneel beschouwd, het belangrijkste is de algemene sfeer. Laat de “quotes” van porno en de Kamasutra voor de volgende keer. Nu is het belangrijk om haar te laten zien dat ze sexy en uniek voor je is, dat je haar wanhopig wilt en klaar bent om alles te doen om haar te plezieren. Je zult dit de volgende keer allemaal doen (het is heel goed mogelijk dat het dezelfde nacht komt).

11. Hoe te communiceren tijdens seks?

“+” Probeer rond te komen met een minimum aan woorden, observeer gebaren en gedrag.

“-” Vraag haar om haar voorkeuren op het gebied van seks in detail te beschrijven, en het is beter om een ​​samenvatting voor te bereiden.

39% van de vrouwen zei dat buitensporig geklets een van de meest gênante momenten is tijdens seks.

Je mag voor het eerst geen speciale openhartigheid van een meisje verwachten. Bekijk haar ademhaling, bewegingen en draai wat je ziet.

12. Wat te zeggen als je ’s ochtends uit elkaar gaat?

“-” “Het was geweldig, bedankt!”

“+” “Wanneer zien we je weer?”

78% Zou graag willen dat u een nieuwe afspraak maakt voordat u uit elkaar gaat.

Minder dubbelzinnigheid, de zinsnede “Ik zal bellen” past niet bij haar. En vergeet niet haar verwachtingen te misleiden. Zei dat je morgen belt – bel vandaag.

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!

Related Posts