10 belangrijkste vrouwelijke excuses en hun letterlijke decodering

Of we het nu leuk vinden of niet, de overgrote meerderheid van de vrouwen is er zeker van dat mannen inherent bedrieglijke wezens zijn en het is moeilijk om ze opnieuw op te voeden. En zelfs het feit dat er onder de heiligen nog steeds meer mannen dan vrouwen zijn, kan dit vertrouwen op geen enkele manier schudden..

Je luistert naar enkele feministen en je bent zelf doordrenkt met het idee dat het hoofddoel van een man is om 24 uur per dag nieuwe manieren uit te vinden om een ​​zachtaardig, kwetsbaar en vertrouwend wezen te bedriegen. En hem dan brutaal en cynisch vertrappen. Daarom is het vakkundig wegen van barbaarse oren met kilo’s pasta de enige overgebleven manier van bescherming voor goedgelovige wezens..

10 belangrijkste vrouwelijke excuses en hun letterlijke decodering.

een. "Schoonheid is niet het belangrijkste. Het belangrijkste is de ziel", of "Geld is niet het belangrijkste. Het belangrijkste is de ziel"

Over deze onderwerpen speculeren, is niet vies van de dames, die gewoon handelen naar schattige knappe mannen en rijke Pinocchio. Als je een van deze stelregels hoort, zou je het moeten weten: blijkbaar is het meisje onlangs gegooid door een andere Banderas of Bill Gates. En om deze reden hield ze zich natuurlijk tijdelijk over aan filosofische verhandelingen over een actueel onderwerp. Maar vleier jezelf niet. Zoals een vriend van mij altijd zei, "een vrouw die ooit de warmte van de voorbank van een auto heeft gevoeld, zal nooit met je in een trolleybus rijden". Dus nadat ze de wonden heeft gelikt, zal zo’n vriend weer op jacht gaan naar haar monetaire en esthetische ideaal..

Overdracht: "Een man moet rijk, knap en – indien mogelijk – begripvol zijn".

2. "Bel me soms"

Het klassieke telefonische excuus. Als een vrouw je niet direct een afslag wil geven vanaf de poort, dan zegt ze precies deze zin. Je belt, en elke keer blijkt dat ze onder de douche staat, of je betrapte haar voor de deur, of ze valt in slaap of wordt net wakker. Of misschien gewoon "een beetje druk nu".

Overdracht: "Ik heb belangrijkere dingen te doen dan met je chatten, laat staan ​​een afspraak maken.".

3. "Ik mag je als vriend", of "Je bent als een broer voor mij"

Zeker, elke man is ooit in zo’n puinhoop terechtgekomen. Hij nodigde een mooie dame uit voor het avondeten, gaf bloemen en behaagde haar op alle mogelijke manieren. En toen probeerde hij verder te bewegen richting het hoofddoel. En sloeg mijn neus tegen een onneembare muur. "Wat is het probleem?" – hij vraagt. "Nee, ze antwoorden hem. – Je bent een goede vriend en je houdt van zoals je bent". Niet meer niet minder. "En precies op de pioniersafstand waarop we ons nu bevinden", – lees tussen de regels door. Het was gewoon dat je vriendin zich verveelde of wilde dat iemand haar sloeg. Als dat u uitkomt, kunt u deze prachtige tuin blijven onderhouden. Maar iemand anders zal zich tegoed doen aan de vruchten, dus weet je!

Overdracht: "Je bent niet goed genoeg voor mij".

vier. "Ik ben momenteel niet klaar voor een serieuze relatie."

Dit excuus kan kort na het eerste worden gehoord. In het geval dat je haar redenering over de schoonheid van de ziel accepteert en probeert je rijke innerlijke wereld te laten glippen zonder je zorgen te maken over de rijkdom van de innerlijke wereld in je zakken. Het enige waarop u na deze zin kunt rekenen, is de status "vriend" (excuus nummer drie) of "vriendinnen". In dat geval zullen ze het u ook vertellen "hoe moeilijk het is om een ​​goede kerel te vinden" en je zult je eindelijk een complete idioot voelen.

Overdracht: "Je bent niet knap en geen geldzak, dus waarom zouden we dichtbij komen?".

vijf. "Ik heb kritieke dagen"

Blijkbaar kwam er op dit moment geen enkel geschikt excuus in het hoofd van een mooie vrouw. Ik moest de ijzeren versie gebruiken, wat erop duidde "het is nu beter om niet met me te rotzooien". Als je goed bent in rekenen en bevriend bent met geheugen, dan kun je er gemakkelijk achter komen of dit geen leugen is. Natuurlijk alleen als het excuus niet voor de eerste keer wordt gebruikt..

Overdracht: "Ik kon niets beters vinden om te rechtvaardigen".

6. "Niet vandaag. Ik heb hoofdpijn / ik ben te moe / niet in de stemming"

Traditioneel excuus voor getrouwde dames. Totdat ze geringd zijn, zijn het vrouwtjes die honger hebben naar seks. Na-gedoseerde uitstekende damesseks. Nou, uiteindelijk kunnen ze worden begrepen: er is een reden om seks te hebben en dan, maar de serie wordt niet herhaald. Je hebt echter ook een keuze: masturbatie, een pop uit een seksshop of heroïsche onthouding..

Vertaling: van "Rustig – de kinderen zullen het horen" en "Vandaag op tv is mijn favoriete serie" voordat "Daarna moet je jezelf wassen. ".

7. "Het maakt niet uit hoe groot het is. Hoe je het gebruikt, is belangrijk"

Als je vriend haar niet kan doorboren, bestaat altijd de mogelijkheid dat hij kleiner is dan zijn voorganger. Of veel minder. Dan zul je af en toe worden getroost met zo’n teleurstellende zin. De verhalen over de gigantische leden van vrouwen worden tenslotte mond-tot-mondreclame als legendes doorgegeven..

Overdracht: "Groei met je mee en groei!".

8. "Alles wat van mij is, is van jou"

Dit excuus is wanneer een vrouw bereid is haar pen in uw portemonnee te stoppen. Maar zorg ervoor dat al het bezit dat zij en haar ouders hebben verworven, nog steeds haar eigendom blijft. Dus als u van plan bent om met een meisje te trouwen met een bruidsschat in de vorm van een huis of een appartement, is het beter om een ​​huis in een zwembad te kopen, of uzelf.

Anders blijf je voor het leven "de man die bij haar introk". Wat betreft geld en andere materiële waarden die u niet persoonlijk hebt verdiend, geef ze uit ten behoeve van uw verloofde. Geloof me, ze zal het als vanzelfsprekend beschouwen. En misschien geeft het u tijdelijk een verwennerij. Dan moet u nog nota nemen van de vertaling van deze zin..

Overdracht: "En alles wat respectievelijk van jou is, is van mij!".

negen. "Ik wil je gelukkig maken"

Geluk van vrouwen – zou volgens Tatyana Ovsienko (br-rr!) Schattig zijn. Ze maakt het niet af, ze maakt het niet af – naast hem aan de lijn! Het is leuk om naar de dameskledingwinkel te gaan of je eigen moeder te bezoeken voor de lunch. Hier is het, geluk! Wist je dat niet? Ik veronderstel dat je dacht dat geluk is om met een doos bier voor de tv te gaan liggen en de hele avond naar de bekerwedstrijden te kijken? Naief!

Overdracht: "Doe wat ik zeg en dan komt alles goed".

tien. "Iedereen heeft recht op privacy"

Dit is de moeder aller excuses. Het belangrijkste postulaat dat alles kan omvatten. In dit geval wordt het recht op privacy uiteraard uitsluitend toegekend aan vrouwen. Omdat een vrouw met een privéleven gewoon een mysterieus en raadselachtig wezen is. En een man is een onoplettende en wreedaardige potentiële misleider. Te oordelen naar de eeuwenlange ervaring, kunt u na het uitspreken van deze zin een einde maken aan uw relatie met uw dame. Tenzij je een Samojeed-masochist bent, natuurlijk.

Overdracht: "Mannen hoeven niet alles te weten." of "Steek je neus niet in mijn zaken!"

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!

Related Posts