Hoe te begrijpen dat een man je leuk vindt: uiterlijke manifestaties

Meestal hechten we veel belang aan woorden. Als we het willen, denken we altijd goed na over de zinnen voordat we ze uitspreken. Maar volgens psychologen moet er meer aandacht worden besteed aan lichaamstaal..

Zoals u weet, dragen bewegingen en gebaren ook een grote semantische lading met zich mee. Bovendien zijn het vrouwen die worden beschouwd als geboren meesters in gebaren. We zijn niet alleen in staat om de signalen duidelijk op te vangen, maar ook om ze correct te decoderen. Vrouwen zijn goed in het beïnvloeden van mannen met de nodige gebaren, die worden gekozen afhankelijk van het doel. We hebben een breed scala aan trucs en trucs tot onze beschikking. Uit deze set kiest men vakkundig wat een bepaalde man moet beïnvloeden. Opgemerkt moet worden dat mannen zelf meestal niet eens vermoeden dat vrouwen hen manipuleren..

Externe manifestaties: hoe te begrijpen dat een man je leuk vindt

Om te begrijpen of een man je leuk vindt, moet je hem gewoon zorgvuldig observeren. We transformeren allemaal onmerkbaar voor onszelf wanneer we in de samenleving van het andere geslacht komen. Op het strand zie je bijvoorbeeld hoe een man altijd zijn buik zuigt en zijn schouders recht trekt.,
als hij langs een vrouw loopt die hij leuk vindt. Je kunt dit vergelijken met "mannelijke dans" bij dieren, die is ontworpen om vrouwtjes aan te trekken. In een poging om onze beste kant te laten zien, doen we onbewust "verjongen", zelfs rimpels rond de ogen worden enigszins gladgestreken. Bij ontmoetingen gedragen niet alleen mannen zich zo, maar ook vrouwen..

Als je geïnteresseerd bent in een schattige vreemdeling, dan wil je hem echt leren kennen en ontdekken of de interesse wederzijds is. Maar kennismaken is niet altijd gemakkelijk. De makkelijkste manier om dit te doen is op een feestje met vrienden of in een club. In zo’n omgeving kun je ontspannen en elkaar onopvallend onderzoeken. Tegelijkertijd is het belangrijk dat in een groot bedrijf de man die in jou geïnteresseerd is, veel potentiële concurrenten heeft. Dit beïnvloedt zijn trots en zorgt ervoor dat hij een grote vastberadenheid toont. Je zult begrijpen dat hij op je lette als hij, langskomen, zijn rug recht maakt en zijn borst lichtjes uitsteekt..

Als een man met vrienden komt, wil hij in de schijnwerpers staan. Tegelijkertijd zal hij u en uw reactie nauwkeurig observeren. Het zal ook automatisch in uw richting draaien als er veel mensen in de buurt zijn. Als je alleen bent, zal hij automatisch zijn stem verlagen om een ​​intieme sfeer te creëren. Als je merkt dat een man je opzettelijk pijn probeert te doen of je zelfs maar een klein beetje probeert te duwen, schrik dan niet, hij wil gewoon heel graag je aandacht trekken. Hij zal ook proberen je zijn brede schouders, opgepompte armen en een charmante glimlach te laten zien..

Eerste communicatie: hoe te begrijpen dat een man je leuk vindt

Het is vaak moeilijker om de ware bedoelingen te begrijpen van de man die je constant ziet. Dit kan uw buurman, collega of gewoon een bekende zijn. Om erachter te komen hoe hij u behandelt, moet u zijn gedrag een aantal dagen zorgvuldig observeren. Het is belangrijk om te weten of hij probeert met u te communiceren of dat u toevallig tegenkomt. Let eerst op hoe vaak u elkaar ontmoet. Misschien is hij specifiek op zoek naar vergaderingen of is hij toevallig vaak in de buurt.?

Als je merkt dat dit niet per ongeluk gebeurt, dan doe je dat

zijn niet onverschillig. Tijdens communicatie zijn de bedoelingen van een persoon altijd gemakkelijker te begrijpen. Als hij je leuk vindt, zal hij in een open positie voor je staan, maar zal hij positie vermijden. "oog in oog", wat woede betekent. In dit geval wordt het lichaam iets opzij gedraaid en wordt één been opzij gelegd..

Als een man met u een gemeenschappelijke taal wil vinden, zal hij automatisch uw gebaren en woorden kopiëren. Als hij het eens is met uw woorden, zal hij zijn hoofd naar links kantelen en zijn linkerzij van zijn lichaam naar u toe draaien. Het is ook belangrijk naar welke kant van je gezicht hij vaker zal kijken. Zicht "linkeroog naar linkeroog" betekent dat hij je gezelschap leuk vindt. Als hij met de rechterhelft van zijn gezicht in jouw richting draait en naar je rechterhelft kijkt, dan is hij hoogstwaarschijnlijk nerveus of is hij het gewoon niet eens met je woorden..

Tijdens communicatie is een glimlach ook erg belangrijk. Als een man je leuk vindt, glimlacht hij breed naar je. Tegelijkertijd rimpelt hij zijn neus lichtjes en worden rimpels rond de ogen zichtbaar. Als hij alleen met zijn lippen lacht en niet zo breed, betekent dit dat hij je als een vriend beschouwt en vriendelijk probeert te zijn.

De overgang naar verleiding: hoe je begrijpt dat je van een man houdt

Van vriendelijke sympathie kan een man snel overgaan op verleiding. Hetzelfde terugtrekken van de buik en het trots strekken van de schouders kunnen als signaal dienen voor deze fase. Hij kan ook plotseling beginnen, alsof hij stof van kleding schudt, ook al zijn ze er niet. Een ander zeker teken dat je wordt verleid, is de blik. Tegelijkertijd kijkt de man je aandachtig aan, waarna hij langzaam zijn oogleden laat zakken en wegkijkt, en zijn pupillen verwijden. Mannen kunnen deze onderbewuste reactie van het lichaam eenvoudigweg niet beheersen..

Reactie vrouwelijke signalen: wat te doen als je wilt

Het komt vaak voor dat een man van een vrouw houdt, maar dat hij simpelweg niet het initiatief durft te nemen. Aan de gezichtsuitdrukkingen en gebaren van de heer kun je zien dat hij hem leuk vond, maar je kennis ontwikkelt zich niet verder. Dit kan vaak worden veroorzaakt door signalen die u onbewust naar hem stuurt. Als u verlegen bent of zich beperkt voelt, kan dit de heer onbewust vervreemden. Het is noodzakelijk om te ontspannen en dan begint je lichaam zelf de nodige signalen te sturen, die de bewegingen van de man weerspiegelen..

Uw interesse komt ook tot uiting in enkele van de gebaren. Om hem op te vrolijken, kun je je haar schudden, het over je schouders gooien of lichtjes je nek strelen. Een andere effectieve manier is om uw benen te kruisen en uw knieën naar de andere persoon te richten. Een meer provocerende optie zou zijn als je het ene been om het andere hebt gewikkeld. Meestal een pose "been tegen been" het is gebruikelijk om het als beschermend te beschouwen. In combinatie met andere verleidelijke gebaren is het echter een duidelijk erotisch signaal. Maar hier is het belangrijk om voorzichtig te zijn, anders wordt de combinatie van verschillende sterke erotische berichten door een man gezien als een open aanbod van seks..

Als het uw doel is om een ​​vaste partner te vinden, moet u nederiger zijn. Al te brutaal gedrag is alleen geschikt voor mensen die op zoek zijn naar eenvoudige vrijblijvende seks. Het is belangrijk om een ​​man te laten zien dat het niet zo gemakkelijk is om je te pakken te krijgen, het zal een grote stimulans voor hem zijn..

Alle gebaren die we uitvoeren en instinctief waarnemen en er onbewust op reageren. Het begrijpen van lichaamstaal en het vakkundig gebruiken van enkele van de verleidelijke aanwijzingen kan helpen bij het opbouwen van relaties. Het is echter erg belangrijk om oprecht te blijven. Anders kan een man de kunstmatigheid van uw gedrag voelen..
Beoordeel de situatie correct: wat te doen als u wilt

Zoals je weet, verstoort verliefdheid de juiste perceptie van de werkelijkheid. Als je een man echt leuk vindt, kun je gemakkelijk bedrogen worden. Het zal voor u moeilijk zijn om zijn gedrag objectief te interpreteren. U kunt bijvoorbeeld denken dat een man u een groot aantal signalen van interesse stuurt, hoewel dit in feite niet waar is. Liefhebbers zien meestal alleen wat ze willen zien. Om deze reden is het heel gemakkelijk om fouten te maken. Het bewustzijn wordt vertroebeld door het verlangen om dicht bij het object van liefde te zijn. Een persoon in deze toestand kan alleen die signalen waarnemen die zijn fantasieën bevestigen. Alle andere tekenen zal hij onbewust afwijzen. Om veel teleurstelling te voorkomen, moet u wachten tot de gebaren worden ondersteund door sterker bewijs van zijn interesse in u. Dit kunnen complimenten zijn, uitingen van zorg voor jou, een uitnodiging voor een romantische wandeling samen, etc..

Het is belangrijk om te onthouden dat gebarentaal niet zo eenvoudig is als het lijkt. Het kan moeilijk zijn om de signalen van zijn lichaam correct te ontcijferen. In deze kwestie moet men overhaaste conclusies vermijden, men kan niet slechts een paar onbewuste gebaren en bewegingen vertrouwen. U kunt een grote fout en wensdenken maken.

Related Posts