Hoe je de hele nacht seks kunt hebben – totdat buren op de batterij beginnen te bonzen

Inhoud

Gedetailleerde instructies om deze nacht onvergetelijk te maken. Op een goede manier.

Er is zo’n concept in het Engels – one night stand. Woordenboeken hebben de neiging om het te vertalen als ‘seks voor één nacht’. Hoewel met zo’n droge vertaling de unieke betekenis van dit concept verloren gaat. One night stand – de gebeurtenis van uw seksuele biografie!

Met deze nacht worden andere nachten vergeleken. Dit is een marathon die u met een trotse glimlach zult herinneren en waarover u zult praten met de opgetogen verpleegsters in het verpleeghuis. Maar om een ​​stand van één nacht te laten plaatsvinden, moet je het proberen. En hier is hoe – we zullen het u nu in detail vertellen.

Ontbijt

Gooi de hamburger van gisteren waar je van ging genieten bij het ontbijt weg: dit is niet het juiste voedsel voor je lichaam bij het uitzetten van de kruistocht ’s nachts.

Kijk wat een heerlijke banaan! “Bananen bevatten bromelaïne”, vertelde Dr. Tracy Boyle ons in vertrouwen nadat we zijn boek, Superfood for Sex, hadden gekocht. – Dit enzym kan het libido verhogen en impotentie weerstaan. “.

En natuurlijk is banaan rijk aan energie gevende eiwitten. (Dacht je dat tennissers bananen eten tussen sets alleen omdat het goedkoop is?) We verwachten niet dat je de hele ochtend op een banaan zult blijven zitten, dus hier is een stapel amandelen, die volgens Boyle “een rijke bron van essentiële ingrediënten is. vetzuren die de normale productie van mannelijke hormonen bevorderen “.

En versterk jezelf ook met een gekookt ei. Dr. Boyle Tooth zegt dat de vitamines B6 en B5 in eieren helpen “hormoonspiegels te reguleren en stress te verminderen”. Was alles af met zwarte koffie. Enjoy: dit is je enige kopje koffie van de dag. Cafeïne in hoge doses verlaagt de testosteronniveaus, om nog maar te zwijgen van het wegspoelen van vocht uit het lichaam. Waarom je vocht in je lichaam nodig hebt, leggen we hieronder uit..

Drink een glas water

En wees niet verbaasd als we u obsessief vragen om de procedure meerdere keren per dag te herhalen. Het is een feit dat uitdroging een van de factoren is die het libido verminderen. En natuurlijk moet het water het saaiste zijn, zonder suiker en bubbels. Het is verbazingwekkend dat je hier nog steeds naar vraagt: we hebben je zo vaak in een droom verteld over de voordelen van gewoon water!

We hopen dat je vandaag goed hebt geslapen

Als dat niet het geval is, zoek dan een afgelegen hoekje op kantoor met een tweepersoonsbed of in ieder geval een kruk en nest het daar een uur of twee. Anders kijk je ’s nachts niet naar het meisje, maar naar het kussen.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat, volgens de auteur van het boek “How to Last Longer in Bed” Dizery Dean “, een goede nachtrust niet alleen helpt om de scherpte van gevoelens en reacties te behouden, maar je ook in staat stelt om je eigen lichaam beter te beheersen. . ” Je hebt vandaag meer dan ooit controle over je eigen lichaam nodig.

Drink een glas water

Het gebied vrijmaken

Als de ontmoeting op jouw grondgebied plaatsvindt, zorg er dan voor dat het gebied er waardig uitziet in de ogen van de gast. De robotstofzuiger verzamelt al enkele jaren stof in het pandjeshuis en de huishoudster kreeg na het laatste bezoek aan uw huis astma? Geen probleem! (Hoewel het waarschijnlijk niet goed is gelukt met de robotstofzuiger.)

Om pizzadozen, stoffige puinhopen en andere attributen van een succesvol vrijgezellenleven te versluieren, hoeft u alleen maar de lichten uit te doen en kaarsen aan te steken. Dit gebaar is niet zozeer romantisch als wel praktisch. Bij het zachte kaarslicht zullen de huid en het gebit van de partner er aantrekkelijker uitzien, en de erectie van een man, u zult verrast zijn, hangt vooral af van hoe aangenaam het object voor het oog is. Ja, en het is handiger voor een meisje in het donker om te bedenken wat voor een kubieke pers en krachtige triceps je hebt.

Probeer voor vandaag geen belangrijke evenementen en opwindende vergaderingen, bijeenkomsten ter verdediging van piketten en piketten ter verdediging van bijeenkomsten te plannen

U zult verrast zijn, maar stress kan de kwaliteit van niet alleen uw voordracht van poëzie verminderen, maar ook uw nachtleven (met nachtleven bedoelen we in dit geval seks, hoewel dit ook van toepassing is op slaap). Het is beter om iets te doen dat niet vermoeiend is. Haal bijvoorbeeld eindelijk je verzameling mixers uit elkaar of rangschik kamelenboeken in alfabetische volgorde..

Maar het beste is om naar de sportschool te gaan. Dizery Dean belooft dat als je een paar uur voor je date naar de sportschool gaat, je broodnodige testosteronspiegel stijgt. Maar er is een “maar”. Zelfs een grote “maar”. Gebruik stroombelastingen niet te veel. Spiertraining vóór een date kan alleen worden gebruikt door iemand die een sportschoollidmaatschap gebruikt voor het beoogde doel, en niet om chocolade die aan het toetsenbord is gehecht, af te schrapen..

Was het je eerste keer in de sportschool in zes maanden? (U begrijpt dat wanneer we ‘zes maanden’ schrijven, we ‘vijf jaar’ bedoelen.) Overdrijf het niet: loop een beetje op de loopband, trap op een hometrainer, aai met halters, zwaai met uw voeten in het zwembad. Maar ’s avonds kun je nonchalant een gesprek met een meisje beginnen: “Nou, dat is het, genoeg over je dode kat! Ik was overdag in de sportschool, swingend … “

Drink een glas water

De trucs van de marathonloper

5 manieren om een ​​orgasme uit te stellen dat eraan lijkt te komen

Knijp met uw duim en wijsvinger in het deel van de penis net onder het hoofd – het bloed zal een beetje naar buiten stromen en u bent de volgende minuut buiten gevaar..

Verander abrupt van standpunt. De “ruiter” is ideaal – bij haar stroomt er minder bloed naar de penis en wordt de climax uitgesteld.

Verander van tactiek en ritme – verander een volwaardige, frequente duik voor een zeldzame en oppervlakkige duik, dit zal het orgasme verwarren.

Klassieke tip: denk aan iets niet-seksueels, zoals een naakte stripper. Nee, slecht idee. Over naakte pornoactrice! Wat is het!

Ga er abrupt uit en begin afstandelijke dingen te doen, zoals cunnilingus. Na een paar minuten, nadat je bent gekalmeerd, keer je terug naar de startpositie.

Nee, geen hamburger. En in het algemeen, doe het al weg! Het meest correcte dat je nu kunt eten, is een sappige biefstuk met bloed, dat gisteren liep. We hebben geen reden om te twijfelen aan de woorden van Dr. Boyle dat “je nauwelijks ander voedsel kunt vinden dat de aanmaak van testosteron effectief bevordert.”.

Als u een pollotariër bent, dat wil zeggen, u behoort tot een kleine groep mensen die alleen vlees van pluimvee eet, of tot een nog dunnere laag die weet dat ze Pollotariërs worden genoemd, eet kip als lunch. “Deze eiwitbron bevat ook vaatverwijders”, zei Dr. Boyle. Deze vasodilatoren (artsen noemen ze vasodilatoren) kunnen de bloedstroom naar de penis kortstondig stimuleren, waardoor deze representatiever wordt. Vasodilatatoren zijn ook overvloedig aanwezig in tonijn en zalm.

Zelfs vegetariërs hebben hun eigen vaatverwijdende product, broccoli genaamd. Maar probeer het meisje ’s avonds niet je half opgegeten broccoli aan te bieden! Broccoli is niet alleen een raar gebaar op zich, het verlaagt ook het libido van een vrouw. Pas ook op voor voedingsmiddelen op basis van soja, zoals tofu. Soja pretendeert alleen maar de basis te zijn van een onschuldig vegetarisch dieet. Sterker nog, “Sojaproducten zijn toonaangevend in het stimuleren van de oestrogeenproductie in het lichaam en leiden tot vetheid, vergroting van de borsten en zwakkere erecties”, zegt Dr. Boyle..

Related Posts