Voor mannen die er niet in geslaagd zijn afstand te doen van hun onschuld vóór de leeftijd van 20 jaar, is de houding in onze samenleving meer dan behoedzaam. Wie is hij – een psychopaat, inferieur of gewoon “niet van deze wereld”? En als je zo’n geluk (of test?) Hebt – om zijn eerste vrouw te worden, hoe doe je dat dan?

In termen van kuisheid hebben mannen nooit speciale aanspraken gehad. Integendeel, de samenleving heeft altijd waarde gehecht aan seksueel sterke individuen – “mannen”. Een winnaar in bed is in alles een winnaar! En omgekeerd: als je op je best bent in het leven, dan zou je macho moeten zijn in seks. Het is niet zo eenvoudig om een ​​vrouw plezier te bezorgen, en daarom moet een man ervaren worden. Waar en hoe hij deze vaardigheden zal verwerven – de geschiedenis zwijgt. Maar als dit pas op een bepaalde leeftijd gebeurde, beginnen zowel de samenleving als de jongeman zelf te denken dat niet alles in orde is met hem..

Waarom ben je onverschillig voor mij??

Psychologen identificeren verschillende redenen waarom mannen in hun jeugd geen nauwe relatie met een vrouw konden aangaan. Het:

Buitenstaanders uit de kindertijd. Op school voelde het kind zich bijvoorbeeld een verschoppeling, hij was terughoudend om in spelletjes te worden toegelaten, en de bescheidenheid en verlegenheid van de jongen wekten woede bij zijn leeftijdsgenoten. Als gevolg hiervan zou hij een laag zelfbeeld kunnen ontwikkelen. Het komt voor dat zulke kinderen vervolgens uitgroeien tot succesvolle mensen en aan al hun overtreders bewijzen dat ze ongelijk hadden. Maar in persoonlijke relaties blijven deze mannen meestal nog steeds onzeker..

Lage seksuele drang. Sommige mannen zijn fysiologisch ontworpen zodat ze een vrij lage productie van geslachtshormonen hebben. Deze jonge mensen kunnen intellectueel worden ontwikkeld, hebben geen gebrek aan vrienden onder de schone seks, maar seks speelt voor hen, zo niet de laatste, dan wel de voorlaatste rol. Ze hebben bijna geen zin in seks..

De zoon van zijn moeder. Deze mannen waren in hun kinderjaren overbeschermd. Ze zijn infantiel, bang om beslissingen te nemen, en nog meer – om verantwoordelijkheid te nemen. Ze hebben dezelfde reactie op alle wendingen van het lot: “Ik ben er niet klaar voor” (om vader te zijn, te trouwen, te gaan werken, te verhuizen). Moeders stelden hen voor dat een vrouw een verraderlijk wezen is dat, omwille van haar eigen egoïstische doelen, een “jongen kan spinnen”, zwanger kan worden en hem dan met zichzelf kan trouwen (15% van de maagden is hier bang voor). Zulke mannen zijn zo bang dat ze elk contact met het andere geslacht vermijden en afstand houden van vrouwen..

Allerlei fobieën. De angst dat een geliefde een seksueel overdraagbare aandoening zal infecteren, wordt door ongeveer 10% van de geharde maagden ervaren. Ze behandelen seks als iets laags en smerigs. Andere mannen blijven maagden omdat ze niet zeker zijn van de fysieke volmaaktheid van hun belangrijkste waardigheid. Ze hebben het te klein of te groot, met een moedervlek of litteken van een operatie in de kindertijd. Deze jonge man is waanzinnig bang dat een vrouw hem zal uitlachen en hem op het meest cruciale moment zal weigeren! Het is beter om niet te kijken, besluit hij, en eenzaamheid trekt al decennia aan de riem.

Eindelijk, romantiek. Ze zijn er zeker van dat dit de eerste keer zou gebeuren voor heel grote liefde. Maar de tijd gaat voorbij en die verschijnt niet.

Wat gebeurt er met een man als hij seksuele relaties vermijdt? Sublimatie komt het vaakst voor. Ten eerste ervaart een persoon aantrekkingskracht, dan ongemak door het onvermogen om zijn seksuele gevoel te realiseren, en dan richten ze hun energie op iets anders: werk, wetenschappelijk onderzoek, sport, hobby’s. In de regel zijn dit mensen met een zwakke seksuele constitutie die passief zijn over de intieme kant van het leven: “Nee, nee, nee.” Geleidelijk aan neemt het niveau van hormonen in hen af, neemt het verlangen naar intimiteit af, een persoon went aan eenzaamheid. Alle systemen die met seks te maken hebben – zowel de geslachtsorganen als de hersencentra die verantwoordelijk zijn voor aantrekking – gaan in winterslaap. En dit pad leidt rechtstreeks naar onmacht. Ze zeggen dat maagden waren: Nikolai Gogol, Hans Christian Andersen, Isaac Newton, Immanuel Kant.

In onze tijd is het echter moeilijk om niet aan seks te denken: advertenties, foto’s uit glossy magazines, intieme scènes uit films – alles schreeuwt gewoon over vrijen. En iemand die dit niet doet, is gebrekkig en ongelukkig. Het gevaarlijkste scenario van het leven van een maagd is om de hele tijd seks te willen hebben, erover na te denken, maar je verlangens niet te kunnen realiseren. Dan krijgt de man hoofdpijn, problemen met de prostaatklier, constant slecht humeur en instortingen in agressie. Meestal verlicht een persoon in een dergelijke situatie stress met behulp van masturbatie..

Maar na verloop van tijd worden foto’s van naakte schoonheden en erotische films saai. En dan gaat de man op zoek naar “iets speciaals”. Het kunnen harde porno zijn, en plaatjes van pedofiele aard en afbeeldingen van andere seksuele perversiteiten. Dit betekent natuurlijk niet dat iemand dan zeker baby’s gaat verkrachten. Maar sekstherapeuten merken op dat veel seksuele misdrijven worden uitgelokt door langdurige onthouding, niet gesublimeerd tot iets constructiefs.

Hij is grof en timide.

Het is moeilijk voor een man om zijn onschuld toe te geven. Meestal, op het meest cruciale moment, vinden ze simpelweg duizenden redenen om te verdwijnen. Is het mogelijk om een ​​maagd te identificeren aan de hand van zijn gedrag??

Zoals psychologen zeggen, geven de meesten de voorkeur aan het gezelschap van een man boven dat van een vrouw. Ze behandelen het zwakkere geslacht met de nodige voorzichtigheid, soms zelfs met vijandigheid. Vaak zijn ze tijdens het communiceren grof, luid en veroordelen ze gewelddadig de branie van de schone seks.

En alleen gelaten, aarzelt de maagd lange tijd zelfs om je hand te pakken, laat staan ​​je te kussen. En het kan meer dan zes maanden duren voordat hij je eindelijk begint te vertrouwen..

Hoe je hem van zijn onschuld kunt ontdoen?

Dus wat doe je als je het geluk hebt een relatie aan te gaan met een ouderwetse maagd? Seksuologen geven de volgende aanbevelingen:

1. Voordat je een maagd alle geneugten van het seksuele leven uitlegt en nog meer laat zien, moet je proberen hem van angst te bevrijden en zichzelf niet als een loser te beschouwen. Een man moet geloven dat je echt van hem houdt – zoals hij is..

2. Het belangrijkste is om een ​​toch al wankel gevoel van eigenwaarde van een persoon niet te kwetsen. Probeer er niet achter te komen of hij vóór jou vrouwen had. Als hij wil, zal hij het zichzelf vertellen.

3. Vergelijk hem nooit met andere mannen – noch met een plusteken, noch met een minteken. Anders zal hij bang zijn om zichzelf te laten zien om niet te verliezen..

4. Wees geduldig – een maagd moet zelf besluiten je te omhelzen, te kussen en uit te kleden. Als je haast hebt, zul je hem bang maken, zijn toch al wankele vertrouwen verliezen.

5. Uw onschuldige vriend is waarschijnlijk bekend met de theorie, maar in de praktijk. Voer daarom tactvol een educatief programma uit. Stel hem eerst voor aan je lichaam. Laat hem je zelf uitkleden. Dit kan meer dan één avond duren, maar versnelt de zaken niet. Zijn eigen lichaamsbewegingen komen hem al belachelijk en onnatuurlijk over. Bovendien ervaart hij een gevoel van schaamte en angst om niet aardig gevonden te worden..

6. Om het zelfrespect van mannen te vergroten, moet u ervan overtuigd zijn dat zijn lichaam geweldig is en u seksueel aantrekkelijk maakt. Je aanraking moet zacht en netjes zijn.

7. De angst om belachelijk over te komen is een van de sterkste bij een maagd. Daarom in het begin – geen grappen, geen glimlachen, geen gelach, zelfs niet om de situatie onschadelijk te maken. De persoon kan besluiten dat je hem pest..

8. Het is beter om te beginnen met klassieke seks, met een missionaire positie. Bewaar het exotische voor later. Als alles gebeurt, moet het resultaat worden geconsolideerd. Dit betekent – blijf zijn lichaam en techniek bewonderen. En pas na een tijdje, begin tactvol door te geven dat je het zou willen proberen in die en die positie en zo.

Van eerste tot succesvol

Het eerste geslacht, op welke leeftijd dan ook, zal waarschijnlijk niet succesvol zijn: ofwel te snel of te langzaam, of misschien zal de erectie van de man helemaal verdwijnen. Probeer hem in dit geval ervan te overtuigen dat dit gebeurt en even later zal het hem lukken. Het kan 3-6 maanden duren vanaf de eerste tot succesvolle seks. Laat u niet ontmoedigen en steun uw man. Het belangrijkste is dat je samen bent, wat betekent dat alles voor je goed komt.!

Related Posts