Seks en alcohol: mix, vakkundig

Iedereen houdt van cocktails – zuivel en hoogwaardig, fruit en garnalen. Het idee zelf van een cocktail belooft al onverwachte en verleidelijke combinaties, voorheen onbekend voor u en ontworpen om meerdere orgasmes op de smaakpapillen te regelen..

Maar cocktails zijn niet alleen pittig en komen uit een shaker in de handen van een aardige barman. Er zijn ook behoorlijk explosieve cocktails. Bijvoorbeeld seks en alcohol – op de een of andere manier, maar bijna iedereen wordt minstens één keer geconfronteerd met de kruising van deze twee levenscomponenten. Hoe je op hun eigen manier kunt genieten van de combinatie van deze twee, ongetwijfeld, prettige dingen – dat is de vraag..

Om de verhoudingen van deze ingrediënten te begrijpen, moet u de wirwar van oorzaak-gevolgrelaties ontspannen en vragen uit de categorie beantwoorden "wat, wie, waarom". Alle mogelijke soorten situaties kunnen voorwaardelijk worden onderverdeeld in drie groepen, afhankelijk van uw burgerlijke staat (niet VKontakte, maar in het echte leven). Immers, zoals u weet, wat is toegestaan ​​aan burgers die vrij zijn van de verplichtingen die worden opgelegd bij de oprichting van een cel in de samenleving, is het niet toegestaan ​​aan gezinsburgers.

Meisjes, jongens dansen

Dus je bent jong en mooi, maar ook opgewekt, zelfverzekerd en, ongetwijfeld, bezit je nog steeds een heel rijtuig van onmiskenbare verdiensten, en – het belangrijkste punt – niet belast door de aanwezigheid van een echtgenoot, bruidegom, kamergenoot, vriend, een mooie buurman in het trappenhuis, of in ieder geval een onbeantwoorde schoolliefde op voorraad. Het is de 21e eeuw, de kalender en het dagboek zorgen ervoor dat het vandaag vrijdag is, en in je favoriete bar is er een speciale aanbieding "3 whisky en cola voor de prijs van 1". Het is heel redelijk dat je je beste vriend (nou ja, of gewoon een tandenborstel) meeneemt en op zoek gaat naar avonturen die kunnen worden gerealiseerd, zowel met de hulp van een schattige blonde a la jonge en kinderloze Brad Pitt, als een fatale brunette die verdacht veel op een kloon van Antonio Banderas.

Na een goede kennismaking met de bovengenoemde actie, storten barrières, schepen zinken, steden branden en ben je al klaar om je over te geven zonder strijd en buitensporige pretentie om in te stemmen met het aanbod van een nieuwe kennis om zijn directe leefomgeving te bezoeken. Zo’n ontwikkeling van gebeurtenissen brengt natuurlijk de verwachting met zich mee van een magische nacht en gewoon opwindende gedachten over spontane gewelddadige seks, maar gezond verstand mag niet in dezelfde whisky worden verdronken samen met het beeld van een braaf meisje. Daarom moet je een paar kleine regels kennen die ervoor zorgen dat je kleine en pikante avontuur geen negatief stempel drukt op een zorgeloos meisjesleven, schrijft Lady.

1. Alcohol bevrijdt en verhoogt het libido, en op zulke momenten is het, zoals je weet, heel, heel moeilijk om tegen jezelf te vechten. Daarom moet u, nadat u een potentiële losse partner hebt ontmoet en ermee bent gaan communiceren, een lust voor het oog, niet actief het aantal lege glazen om u heen verhogen. Anders loop je het risico alleen in dezelfde bar naar het toilet te gaan of in een onaangename situatie terecht te komen, wat in de volgende paragraaf zal worden vermeld..

2. Volwassenen hebben je waarschijnlijk ooit bang gemaakt met verhalen over hoe naïeve middelbare schoolmeisjes met slaappillen in drankjes werden gemengd en ze vervolgens (middelbare schoolmeisjes) als seksuele slavernij verkochten. Tegenwoordig zijn dergelijke gevallen fantastischer dan de realiteit, maar het is beter om op veilig te spelen en ten eerste in een staat te blijven waarin je kunt volgen wat en hoe je drinkt. En waar komt eigenlijk de inhoud van het glas vandaan?.

3. Als het object van hartstocht tijdens een korte communicatie heeft aangetoond dat het een liefdesdaad waardig is, en je bent bij hem thuis, dan heb je nu nog maar één vrij prozaïsch, maar uiterst belangrijk ding nodig. Om precies te zijn, sta erop om een ​​condoom te gebruiken – bij een alcoholische intoxicatie (en je hebt waarschijnlijk de eerste regel overtreden), is het gemakkelijk om niet alleen de voorzorgsmaatregelen te vergeten, maar ook wie je bent en waar je bent. Maar anticonceptie is in dit geval iets uit de categorie van de tafel van vermenigvuldiging en het telefoonnummer van de reddingsdienst. Het zou de standaard moeten zijn, want vaak kun je op vrijdagavond in een bar niet alleen een lome eenzame knappe man oppikken, maar ook seksueel overdraagbare aandoeningen die alleen vatbaar zijn voor een lange en moeilijke behandeling.

En tot slot, een bekend feit – een relatie die begon met een gesynchroniseerde sprong in het bed van een onbekende man, geïnitieerd door alcohol, eindigt zelden in iets ernstigs, dus de zoektocht naar de liefde van je leven aan de bar ziet er aanvankelijk uit als een twijfelachtige evenement.

De eerste keer in de eerste klas

Als je elkaar al veel langer dan één avond kent, heb je verschillende filmpremières van het seizoen kunnen bekijken, modetentoonstellingen in nabijgelegen musea bezocht, cheesecakes geprobeerd in elk koffiehuis in het centrum, op een warme avond langs de kade gelopen en kus natuurlijk voor de eerste keer. Over het algemeen vooruit – en dit is voor jullie beiden duidelijk – de eerste nacht, de eerste seks, de eerste ochtend samen. Je maakt je grote zorgen, het is zelfs nog sterker, en je gezamenlijke opwinding zou meer dan genoeg zijn als energie voor de werking van een windmolen.

Traditioneel worden zulke nachten voorafgegaan door een romantische avond bij een van jullie en het drinken van een fles champagne of goede wijn (tenzij je natuurlijk schoolkinderen bent en gechipt in de haven – stop dan onmiddellijk!). Overdrijf het niet met alcohol voordat de langverwachte intimiteit heel, heel belangrijk is – de lijn ertussen "om te ontspannen" en "dronken worden" nauwelijks waarneembaar, want op zo’n zenuwachtig moment kun je niet alleen dronken worden, maar meestal een hartaanval krijgen (vooral als de gevoelens sterk en trillerig zijn). Dus eenvoudige regels kunnen hier ook geen kwaad..

1. Een ronduit dronken vrouw is op zijn minst lelijk en veroorzaakt eerder walging bij het andere geslacht dan bij seksuele verlangens (als je vriend het tegenovergestelde heeft, ren dan weg, je bent een overduidelijke alcoholist of perverseling tegengekomen). Bovendien bestaat het gevaar dat u door alcohol wordt uitgeschakeld "remmen", waarna seks op een nuchter hoofd iets ongelooflijk saai en banaals zal lijken.

2. Over wat voor een buitensporige dosis dronken bedreigingen, weet iedereen – allereerst, het feit dat wat je in feite hebt ontmoet, nooit zal plaatsvinden. Want hun erectie zal stilletjes en vredig worden vergeten in een dronken slaap. Daarom een ​​kleine herinnering: zonder een bedreiging voor de nacht van de liefde, kan de gemiddelde vertegenwoordiger van de sterke helft van de mensheid ongeveer een halve fles wijn drinken, hoewel iedereen natuurlijk zijn eigen individuele tolerantie voor alcohol heeft en het bed is geen plek om ermee te experimenteren.

3. De eerste intimiteit is een speciaal moment in een relatie dat ze kan versterken, naar een nieuw niveau kan brengen of, omgekeerd, kan begraven. Bovendien kan het eerste geslacht worden vergeleken met een demoversie van uw verdere seksuele relaties, dus het is beter om het te onthouden om vervolgens aan de fouten te werken en gewoon de juiste conclusies te trekken..

Je bent niet het eerste jaar samen, je kent je wederhelft beter dan jezelf, hebt alle erogene zones van elkaar verkend, geniet van bewezen gevoelens, maar voelt je soms aangetrokken tot avontuur? In dat geval kan dat "opwarmen" passie voor hoogwaardige dranken, maar ook binnen redelijke grenzen. Ga bijvoorbeeld ’s avonds picknicken met wijn en kaas op een verlaten strand, in een park of zelfs op het dak van je hoogbouw. Romantiek is nooit overbodig, en zo kun je het zoete, zoals melkchocolade, doen herleven "kinder verrassing", snoepboeketperiode achtergelaten.

Stel je voor – je bloed wordt geagiteerd door alcohol en het onbekende, een geliefde is dichtbij, en aan je voeten natuurlijk de hele wereld (dit gebeurt wanneer je alcoholhoudende producten drinkt of een staat van sterke liefde). Maar ook hier liggen de valkuilen op de loer, dus nog een kort educatief programma.

1. Alcohol zorgt er niet alleen voor dat je hormonen koken als een waterkoker, maar verdooft ook het gevoel van gevaar als het het niet helemaal uitschakelt. Speel geen superhelden, infiltreer geen privé- of beschermde gebieden, verover geen hekken van drie meter die je van de felbegeerde middernachtpromenade in het park scheiden, of zwem niet naakt in het maanlicht op een onbekende plek.

2. De meest optimale plek voor een minipicknick is bij u in de buurt. Als de sfeer en de alcohol werken, wil je zeker liefde en genegenheid, en copuleren op de open plek, zoals onredelijke cantharellen, ziet er van buiten misschien vreemd uit, maar het kan in feite de oorzaak blijken te zijn van misverstanden met de politie en anderen. problemen, ook voor uw gezondheid.

3. Je man is betrouwbaar als een rots, zo vriendelijk als een echte Samaritaan en heeft je waarschijnlijk zien huilen, onopgesmukt, in een uitgerekt T-shirt thuis, koud en constant niezen, lijdend aan PMS en in andere heilige beelden. Dit verandert echter niets aan het eerder genoemde feit, namelijk dat mannen echt niet van dronken vrouwen houden. Vulgair gedrag, besmeurde cosmetica en een inadequate conditie hebben nog niemand geschilderd en zullen je duidelijk geen charme en verleiding geven in de ogen van een vriendje.

In feite zijn of niet zijn, en drinken of niet drinken is uw eigen zaak. Als je gevoel voor verhoudingen hebt, kun je elke situatie voordelig maken en er het beste uit halen. Dit geldt ook voor de seks-alcoholische mix. Het allerbelangrijkste: probeer niet, onder invloed van graden, alle houdingen uit te proberen "Kamasutra" – alcohol ontspant ongetwijfeld, maar niet zozeer dat na een paar glazen martini om seksuele oefeningen onder de knie te krijgen, zelfs ontoegankelijk voor ervaren yogi’s.

Related Posts