“Vis” plaatsen om een ​​vrij man te ontmoeten

Liefde ontmoeten is een moeilijk probleem, hiervoor werden we gewaarschuwd in het bekende lied. Maar hoe moeilijk het ook is, het moet worden opgelost. We stellen voor om te praten over waar je een vrije man kunt zoeken en hoe je kennis kunt maken voor een serieuze relatie.

Het blijkt dat er zoveel plaatsen zijn om te daten dat het niet genoeg is om ze op te noemen. Het is gemakkelijker om te zeggen dat je overal een vrije man kunt ontmoeten! Het belangrijkste is, vreemd genoeg, niet zoeken!

Het is de moeite waard om verschillende plaatsen te bezoeken, maar het is de moeite waard om de opwinding van een jagerjachtspel kwijt te raken. Meisjes die ergens heen gaan omdat ze elkaar willen leren kennen, hebben een lopende lijn op hun voorhoofd "Ik ben alleen! Ik heb honger naar daten!". Niets schrikt mannen meer af dan deze lijn..

Bezoek plaatsen met interesse in plaats van te gaan jagen: niet bij mannen, maar in het proces zelf, en mannen zullen het zeker waarderen.

Helaas is het erg moeilijk om plaatsen te vinden waar vrije mannen zijn. Daarom is het op verschillende manieren het beste en meest nauwkeurig om de burgerlijke staat al direct bij het zien van het object zelf te weten te komen, om zo te zeggen, tijdens een gesprek..

Hoe te bepalen of een man vrij is?

Soms maken wij vrouwen grappen dat als we een relatie willen en gaan trouwen, onze ogen
werken als een metaaldetector, en de ring aan de rechterkant, als we echt willen, kunnen we het zelfs onder handschoenen opmerken! Maar wat als er geen ring is? En de ervaring leert dat niet iedereen, zelfs de meest voorbeeldige echtgenoten, ringen draagt..

Onze expert Maria Zamotokhina, een psycholoog, leider van vrouwentrainingen aan het Institute of Professional Training (Yekaterinburg), vertelt hoe je kunt bepalen of een man vrij is:

"Vrije mannen blijven gemakkelijk tot laat op vergaderingen en feesten, veranderen snel plannen voor de avond en weekenden. Als ze communiceren, praten ze graag over hun zakelijke activiteiten, hobby’s en verschillende evenementen (feesten, reizen, vissen en meer). Zo benadrukken ze hun waarde, lezen ze aantrekkelijkheid als partner en vrijheid.

Ook werd opgemerkt dat vrije mannen in bedrijven vaker de centrale plaats innemen in discussies, zoals "Houden" de dynamiek van communicatie en grappen meer, daarbij proberen zichzelf te laten zien".

Als je in een man geïnteresseerd bent, hoef je hem er niet naar te vragen. Het is voldoende om hem tijdens de bijeenkomst te observeren. Vrije mannen reageren meestal kalm op telefoontjes en sms-berichten, omdat ze niemand hebben om hun verblijfplaats voor te verbergen..

Ze komen graag overeen om openbare plaatsen te bezoeken, omdat ze niet bang zijn om kennissen te ontmoeten. In hun verhalen is er "ik" of "we zijn met vrienden". En tot slot heeft bijna elke moderne man een pagina op het sociale netwerk, kijk gewoon door fotoalbums en notities en alles zal duidelijk worden.
Ontmoetingsplaatsen en zinspelingen

Houd er rekening mee dat bepalen of een man vrij is in de meeste gevallen helemaal niet moeilijk is, het is moeilijker om contact met hem te leggen en een gesprek te beginnen.

We bieden de gebruikelijke, slim ingeklemd in het gesprek, hintzinnen. Ze werken bijna altijd, maar niet iedereen slaagt erin ze correct te gebruiken..

Elke sportcompetitie roept bij mannen altijd een storm van emoties op. In zo’n emotioneel onstabiele toestand klampen ze zich gemakkelijker vast aan ons allemaal "haken".

Als je tenminste een beetje thuis bent in wat er gebeurt, dan zullen er geen problemen zijn bij het voeren van een gesprek..

Maar ook als je gewoon geïnteresseerd bent in het proces en je kennis van sport beperkt is
als je het verschil kent tussen voetbal en hockey, dan kun je hem door natuurlijke charme altijd inspireren tot een interessant verhaal over waarom Dynamo beter is dan Spartak of waarom "rechter voor zeep".

Op zulke "Heilige" voor een man zal het heel eenvoudig zijn om de kennismaking voort te zetten: een man die emotioneel betrokken is bij een gesprek, zal zijn gesprekspartner met een prettige uitstraling waarschijnlijk niet vergeten, dat wil zeggen, u.

Dit kunnen ook sportclubs en sportscholen zijn. Het combineren van zaken met plezier is een geweldige optie om te daten!

Maar ondanks het voor de hand liggende voordeel van deze plaatsen – een enorm aantal mannen, is het niet gemakkelijk om een ​​man uit het gezelschap te rukken, en nog meer om hem tot een gesprek te brengen. Maar als het je nog steeds is gelukt, dan is flirten om hem te vragen waarom zijn vriendin zijn hobby niet ondersteunt, heel gepast.

2. Sites, datingclubs

De eenvoudigste en misschien wel de meest voorkomende plek om een ​​vrije man te ontmoeten zonder je huis te verlaten. Neem een ​​paar minuten de tijd om een ​​profiel op de site aan te maken – en u zult lange tijd omringd worden door de aandacht van mannen. Niet altijd gratis, maar in de meeste gevallen is het gemakkelijk te achterhalen – de plaats zelf verplicht je om vragen te stellen over de burgerlijke staat.

Het beste van daten op sites is dat je altijd een keuze hebt. Er zullen datums zijn, moge jullie weg samen zijn "in het leven" gaat niet verder dan een kopje koffie in een nabijgelegen café, maar het is fijn dat er mannen in het leven aanwezig zijn! Dit zorgt er namelijk vaak voor dat we bloeien en met onze bloei precies die mannen aantrekken die we nodig hebben..

3. Gespecialiseerde datingfeesten

Dergelijke evenementen worden soms georganiseerd door datingservices of feestbureaus. Ze worden niet vaak gehouden, maar in grote steden is het heel goed mogelijk om iets soortgelijks te vinden.

Het is misschien gewoon een feestje "Voor wie. ", waar je geheel vrijwillig vergadert. Dit kunnen feesten zijn waar kennis wordt verzorgd door het programma, mannen en vrouwen worden bijvoorbeeld in paren verdeeld en praten over zichzelf, dan wisselen ze van gesprekspartner, dit alles gaat natuurlijk gepaard met muziek en dans.

Incidentele en ongeïnteresseerde mensen zijn zeldzaam bij dergelijke evenementen omdat deelname soms wordt betaald. De vorm van het evenement zelf maakt de vraag niet uit "Ontmoet je nu iemand?" ongepast of dom.

4. Wandeltochten

Hoe meer de resultaten van technische vooruitgang in ons leven doordringen, hoe meer velen tot de natuur worden aangetrokken. Bij het onderzoeken hiervan merkten we dat in veel steden gespecialiseerde groepen samenkomen, die op een georganiseerde manier een wandeling maken om gewoon tijd in de natuur door te brengen, bepaalde plaatsen te bezoeken of zelfs samen een soort van energie-oefeningen te doen. Vaak wordt dit niet eens commercieel gedaan..

Het bijeenbrengen van vreemden voor elkaar impliceert altijd een soort georganiseerde kennismaking, daarom kunt u in de reeks vragen die gewoonlijk ter kennismaking worden aangeboden altijd uw eigen vragen opnemen, bijvoorbeeld, "uw burgerlijke staat".

Als je een-op-een met een man praat (als de datingprocedure niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd), kun je zeggen dat dergelijke reizen het paar heel erg samenbrengen, en je zou het graag met je man willen proberen wanneer hij verschijnt. Zou hij het niet willen oefenen met zijn vriendin?

"Je wekt niet de indruk van een vrij man, waarom is je vriendin niet bij ons??". Bij het antwoord weet u precies wat u wilt..

5. Danslessen

Nu zullen we het wagen om u dansen aan te bieden als tango, bachata, salsa – dat wil zeggen, paar dansen met een grote emotionele component. Ze wekken allemaal emoties op in de dansers, want niet voor niets worden tango en salsa soms zelfs genoemd "verticale uitdrukking van horizontale verlangens".

Het is natuurlijk aan jou wat je wilt uiten en welke gevoelens je wilt vullen, maar één ding is duidelijk: mannen komen daar en komen vaak juist omdat ze willen "aanraken" aan de mooie helft van de mensheid. Bovendien hebben tangodansers en salsa’s vaak dansavonden – ze komen samen, dansen en genieten ervan. Nieuwe kennissen en gezellige avonden zijn gegarandeerd.

Voel je vrij om tijdens de dans uit te zoeken of de man die je leuk vindt vrij is, vraag: "Je gaat alleen studeren of met een metgezel?" – hier kan de vraag op twee manieren worden beschouwd, uiteindelijk ben je misschien geïnteresseerd in de vraag of een man vrij is als danspartner.

"En je bent niet jaloers op je partner / vriendin, wetende dat je bezig bent met zulke paardansen?"

"Waarom heb je besloten om het precies te doen? ?
" – antwoord – "Ik weet dat veel mensen hier ook komen om meisjes / mannen te ontmoeten. Je had niet zo’n verlangen?"

6. Restaurants tijdens zakenlunches

Wat vrije en niet vrije mannen gemeen hebben, is dat ze allemaal willen eten. Maar het verschil is dat mannen die al in dienst zijn, die naar hun werk vertrekken, voorzien worden van potten en kommen met zorgvuldig voorbereide schnitzels..

Daarom kun je tijdens een lunchpauze naar een plek waar werknemers van alle nabijgelegen kantoren meestal eten, interessante gratis, maar hongerige mannen ontmoeten..

Het antwoord op de vraag "Komt u hier vaak? Veel van mijn kennissen geven de voorkeur aan zelfgemaakt eten." kan u op de een of andere manier een hint geven over de burgerlijke staat van een man. Hoewel als hij je leuk vindt, hij hoogstwaarschijnlijk een tweede ontmoeting buiten initieert "eetplaats". En als het niet begint, is het niet nodig om te weten waarom.

Het is al lang bekend dat de inhoud van de kar in de winkel gebruikt kan worden om alles over een man te weten te komen, ook de burgerlijke staat. Nou, misschien is het het proberen waard? Als je ineens hetzelfde brood vastpakt, wie weet, misschien breek je na een tijdje ook het bruiloftsbrood?

Maar serieus, veel alleenstaande mannen gaan ’s avonds winkelen op zoek naar proviand voor hetzelfde eenzame diner. Singles kopen vaak heel weinig eten en meestal is het iets eenvoudigs te bereiden: dumplings, kant-en-klaarmaaltijden, brood en worst voor sandwiches.

Hoewel als er geen duidelijke tekenen van een huwelijk zijn, zoals het inpakken van tampons of een pak luiers, in zijn mand, dit helaas niet betekent dat de man vrij is. Je komt er alleen achter als je praat.

Als je eenmaal een gesprek hebt aangegaan, kun je het altijd onverwachts onderbreken met een zin als "Oh, sorry, ik heb je hier de schuld gegeven, je vrouw of vrienden bij de kassa kunnen daar waarschijnlijk niet op je wachten!"

Een traditionele ontmoetingsplaats, maar je moet er niet omheen. Natuurlijk is de clubsfeer niet voor iedereen geschikt, en het publiek daar is heel anders – heel veel "maar" kan zijn. Eén ding is duidelijk: dit is de gemakkelijkste manier om kennis te maken, en veel mensen gebruiken het. Vooral als je geïnteresseerd bent in daten met buitenlanders en je woont in een grote stad.

In clubs hoef je jezelf zelden te ontmoeten. maar
als het toch nodig was, dan. Nodig hem uit om te dansen, en, alleen gelaten, laten doorschemeren dat het leuk zou zijn om verder kennis te maken. En dan – een kwestie van technologie. Zijn.

9. Belangwekkende gemeenschappen

Een vrije man heeft meer tijd om aan zichzelf te besteden, dus hij kan onder andere gezocht worden in gemeenschappen, clubs van belang, waar ze maffia spelen of een soort bordspellen. Het kunnen bijvoorbeeld ook bijeenkomsten zijn van autoclubs waar eigenaren van auto’s van hetzelfde merk gaan kletsen. Maar dit geldt echter alleen voor mannen van een bepaald type. Is dit type geschikt voor u – beslis zelf.

In dergelijke gemeenschappen is er altijd gemakkelijke en ongedwongen communicatie, omdat mensen hier komen om te ontspannen. Daarom een ​​simpele zin "Waarom kom je hier alleen? Vrienden en vriendin delen uw interesses niet?" u kunt gemakkelijk de burgerlijke staat van een man achterhalen.

10. Oma’s kleinkinderen en alleenstaande vaders

Psycholoog Maria Zamotokhina zegt: "Er zijn mannen-"bank aardappelen". Wees niet verbaasd als op een dag een vriendelijke grootmoeder bij de ingang je uitnodigt om haar geweldige kleinzoon te ontmoeten. En weiger niet: de kleindochter kan wel eens een interessant en welvarend persoon blijken te zijn. Niet alleen "botanici" grootmoeders hebben!

Er zijn ook mannen die alleen kinderen opvoeden. Daarom, als op een dag een man in je gezichtsveld komt, die met een ervaren hand door kinderjurken en spijkerbroeken gaat, zet dan het baken aan – vaders uit een volwaardig gezin begrijpen zelden kindermaten!
Allemaal ingenieus is eenvoudig!

Voor degenen die zelfverzekerd zijn of geneigd zijn tot hartstocht in het leven, stelt Maria Zamotokhina voor om er niet omheen te draaien, maar direct, tactvol, te vragen: ". tactvol betekent niet versluierd en allegorisch. Tactvol betekent zonder druk en druk! bijvoorbeeld, "Sorry, dit is niet de gemakkelijkste vraag voor mij, maar. je bent vrij?"

Moet ik nog iets toevoegen? Als een man normaal is (lees, klaar voor een serieuze relatie), zal hij je begrijpen en je oprechtheid waarderen. En zo niet, waarom heb je zo iemand nodig??". Deze zin is veelzijdig en werkt overal – op een luidruchtig feestje of bij een informele kennis..
Vertrouw op het toeval

Onderwerp "waar kan ik afspreken" heeft alle kans om eeuwig te worden. De paradox is dat hoe meer mensen en hoe meer communicatiemiddelen het is, hoe moeilijker het is om elkaar te leren kennen en een relatie op te bouwen. En niemand weet echt wat hij eraan moet doen. Misschien zelfs in het striktste kennismakingsplan, is het nog steeds nodig om ruimte te laten voor Zijne Majesteit Kans.

Probeer niet te plannen. Ontspan en geniet van je leven, vertrouw erop dat ze je naar de juiste man leidt. Hoe is het anders? Tenslotte beantwoorden zelfs de mannen zelf de vraag van het artikel: "Zoek ons ​​niet, we zijn overal!". MAAR "overal" je komt er niet in je hele leven uit!


Als je jezelf vindt "vis" een plek om een ​​vrije man te ontmoeten, schrijf ons, deel uw ideeën! Bekenden, gezinnen en vruchtbaarheid zijn immers zaken van staatsbelang! Het achterhouden van dergelijke informatie komt neer op een misdaad tegen de vrouwelijke helft van de mensheid..

Related Posts