Inhoud

Uw liefde verklaren is altijd gemakkelijker dan later uw afwezigheid van huis verklaren. Maar ook dit hebben we ontkend.

Kies uit deze lijst met zonden de zonden die u het leukst vindt en ontdek hoe u ervoor kunt worden vergeven..

1. Terugkeer van de verloren zoon

Toen je om drie uur ’s ochtends thuiskwam, probeerde je ongemerkt in bed te glippen, vergat je je schoenen uit te doen en je sigaret uit te doen. Onmerkbaar – mislukt. Na te hebben geluisterd naar het hartverscheurende verhaal over hoe ze zich zorgen maakte en klaar was om alle ziekenhuizen en mortuaria te bellen (dit zijn waarschijnlijk je favoriete hotspots), vond je niets beters dan liegen dat je te lang op je werk bleef.

Wat te zeggen de volgende keer?

EEN. Wat, we hebben nu een avondklok?
B. Bedankt dat je me vertrouwt als ik vrienden ontmoet.
BIJ . Omdat je toch wakker werd, kun je misschien snel iets op tafel bedenken?

Juiste antwoord: B

De belangrijkste woorden in deze zin verschijnen aan het begin. Als je het meisje net vertelde dat je met vrienden was, zou je alleen brandstof aan het vuur toevoegen. Terwijl ze wachtte, moest ze zich niet alleen zorgen maken om jou, maar ook om zichzelf (je had deze tijd tenslotte met je ex kunnen doorbrengen). Gelukkig heb je jezelf de moeite bespaard om excuses te verzinnen en in de war te raken over je getuigenis toen je over je relatie begon te praten. Bovendien presenteerde hij ze in een winnend licht en noemde ze vertrouwelijk. Deze benadering wordt gewaardeerd (vrouwen houden van gesprekken over wederzijds vertrouwen), en je zult zowel het meisje als haar waakzaamheid in slaap kunnen brengen..

2. Mamative crime

Tijdens een familiefeest heb je haar moeder belachelijk gemaakt. Ik kon het bijvoorbeeld niet weerstaan ​​en slaakte een geïmproviseerde toast: “Ik wil drinken op Tamara Aleksandrovna, want met deze fan doet ze me heel erg aan Kalyagin denken in de film” Hallo, ik ben je tante! “. En toen kwam hij de hele avond op dit onderwerp terug en vroeg haar moeder of er echt veel wilde apen in Brazilië zijn. En als antwoord op de verwijten van het meisje antwoordde hij: “Kom op, donna Rosa, ik maakte een grapje.”.

Wat te zeggen de volgende keer?

EEN. Nu begrijp ik wie je bent, zo’n trut!
B. Wat, ik moest haar snor eraf scheren?
BIJ . Als je denkt dat mama echt beledigd is, bel ik haar morgenochtend en bied ik mijn excuses aan..

Juist antwoord: B

Dus je zult duidelijk maken dat de gevoelens van haar dierbaren (van deze vreemde freakshow, waarvan alle vertegenwoordigers zijn begiftigd met een fijne mentale organisatie) niet onverschillig voor je zijn. Het geval zal hoogstwaarschijnlijk de bel niet bereiken. Maar als je anders antwoordt, zal ze waarschijnlijk haar moeder bellen en je harteloosheid vertellen. Toon nooit openlijk uw afwijzende houding ten opzichte van haar moeder, zelfs niet als het meisje het zichzelf soms toestaat. Dit is haar moeder – ze doet wat ze wil met haar.

Related Posts