Hoe een man terug te sturen – advies van psychologen

Je dacht dat dit met iemand anders zou kunnen gebeuren, maar niet met jou! Was u een voorbeeldig stel, een ideaal voor velen, en was u ooit gelijk aan alle anderen? Maar op een dag ging er iets mis met je en je bestaat niet meer als gezin. Een man die beloofde zijn hele volwassen leven lief te hebben, het in zijn armen te dragen, stofdeeltjes weg te blazen – pakte gewoon zijn spullen en vertrok. Je wordt alleen gelaten, je bent bang, gekwetst en gekwetst vanwege het verraad van een geliefde.

De enige gedachte in je hoofd is hoe je de man terug kunt krijgen? En nu, in volledige eenzaamheid, wend je je als een tijgerin tot je vrienden, moeder of kennissen voor praktisch advies. Nauwe mensen sympathiseren met je. Het is waar dat sommigen pretentieus zijn, terwijl anderen oprecht zijn uit de grond van hun hart, en wensen dat alles zo snel mogelijk beter zou worden. Maar het maakt het je er niet gemakkelijker op, omdat je eigen pijngevoel veel dichter bij je lichaam staat..

Genoeg, in tranen uitgebarsten en genoeg. Stop met het kwellen van uw ziel en hart met verschillende vragen: “Hoe durfde hij”, “Voor welke zonden heeft hij mij dit aangedaan” en “Waarom ik?!” Stop en beantwoord jezelf naar waarheid een belangrijke vraag: ‘Kun je zijn verraad echt vergeven en van alles houden?’ Vergeef het en laat je opnieuw toe in je persoonlijke leven, dat je jongeman een verpletterende slag toebracht en je niet aan verraad herinnert? Het antwoord is ja, en handel dan onmiddellijk..

Wanneer een persoon geen enkel probleem alleen kan oplossen, wendt hij zich tot een competente specialist voor hulp, toch? Psychotherapeuten en gezinspsychologen zijn experts in de fijnste bewegingen van de menselijke ziel. Nou ja, althans de naam van deze beroepen suggereert het. In West-Europese landen is het volgende bezoek aan een psycholoog of psychotherapeut iets heel gewoons, zoals een bezoek aan een tandartspraktijk, wat niets schandelijks en vreselijks inhoudt..

Langzaamaan wordt er op het grondgebied van de Russische Federatie veel vraag naar specialisten op deze gebieden. Iemand die toegeeft dat hij gekwalificeerde hulp nodig heeft, is al halverwege het beoogde doel. Maar de “psychologen” hebben niet de macht van God, veel hangt van jou af. De psychologie kan alleen een ex-man helpen terug te keren als je bereid bent om naar elk advies van een specialist te luisteren en je aan een strikt omschreven maatstaf houdt..

Is het mogelijk om de liefde van een voormalige echtgenoot weer terug te geven??

Ja, het is heel echt! Als u als getrouwd stel lang genoeg samen bent geweest, kan dit erop wijzen dat u veel gemeen hebt. Vertegenwoordigers van het sterkere geslacht zijn oordeelkundiger en voorzichtiger in het leven, wat betekent dat het voor hen iets handiger is om dicht bij een partner te zijn, die ze al zo goed hebben bestudeerd, dan om nieuwe relaties op te bouwen. Zelfs nadat hij zijn keuze voor een ander heeft gemaakt, zal hij u in het geheim analyseren, vergelijken en u meer dan één dag volgen. Je moet hierop spelen en misschien kun je zelf je geliefde soulmate teruggeven..

Allereerst moet u uitzoeken van welke acties u het beste af kunt zien. Zeg tegen jezelf dat je het niet zult doen: dreig met zelfmoord of probeer het te doen, verdrink pijn en verdriet in alcohol, opleg, bel of schrijf sms-berichten op je telefoon, val hem lastig, kleineer hem in de ogen van je tegenstander, zet hem in een slecht licht voor gemeenschappelijke vrienden … Ben je het eens? Nou, prima!

Nu moet je jezelf overweldigen en je lichaam een ​​beetje kalmeren. Zelfs als het u lijkt dat u met zijn vertrek de zin van het leven bent kwijtgeraakt, is dit een vals gevoel. Het is gewoon dat ergernis en wrok nog steeds in je spreken, geloof me, in deze situatie zijn dit slechte adviseurs. En integendeel, nu is de tijd je beste vriend en helper, omdat hij alles op zijn rechtmatige plaats kan zetten. Als de relatie zichzelf helemaal heeft uitgeput, probeer dan de finish te zien als een goede reden voor een nieuwe start. Misschien heeft uw significante ander elkaar nog niet ontmoet? Of, integendeel, werd het afscheid van boven naar u gestuurd om uw gevoelens op loyaliteit en kracht te testen? Waag uw geluk niet, u krijgt een antwoord op elke vraag die u interesseert, en wanneer de tijd daar is.

Een gegarandeerde methode om een ​​geliefde van een minnares terug te geven

Tot die tijd staat u voor een volkomen logische vraag: hoe kunt u uw ex-echtgenoot teruggeven als hij naar zijn minnares ging? Zijn vertrek betekent niet dat de andere vrouw op de een of andere manier beter is dan jij. Maar misschien is de tegenstander iets zelfverzekerder, aantrekkelijker of slimmer? Wat is haar geheim? Dit is wat u moet proberen aan te pakken.

Als je geliefde zich aangetrokken voelt tot een andere vrouw, zoals een baby voor een glanzend en nieuw speeltje, betekent dit dat hij na een tijdje weer een verlangen zal hebben om iets briljants aan te raken en dat de geschiedenis zich zal herhalen. Ben je ervan overtuigd dat hij niet zoals iedereen is, maar beter?

Verzamel dan al je emoties in een vuist en vind de verborgen kracht om je rivaal te evalueren, en om in haar de deugden te vinden die als het belangrijkste aas fungeerden. We moeten de vijand bestrijden met zijn eigen methoden en wapens. Laten we zeggen dat ze jonger is? U kunt niet tegen de tijd ingaan, daarvoor bent u meer ervaren en wijzer dan zij. Ze is mooi? Een nieuw kapsel, slimme make-up en de juiste kleding kunnen wonderen doen! Onthoud dit voor de rest van je leven.

Hoe krijg je je ex-man terug van je rivaal? Laat hem je, als bij toeval, volledig gewapend op straat ontmoeten. Het is zelfs nog beter als zijn nieuwe metgezel ergens bij of bij hem is. Twijfel niet eens, hij zal meteen beginnen met vergelijken.

Bovendien is dit een geweldige kans om jaloezie in hem op te wekken. Hoe je dat doet? Hij verliet je, en jullie “bloeien en ruiken”! En legde niet een andere man zijn hand hierop? Vergeet niet – de vertegenwoordigers van het sterkere geslacht hebben een andere psychologie.

Hoe je een geliefde terugbrengt, zal hij zeggen … tegen zichzelf! Omdat je tijdens het samenleven grondig zijn gewoontes en smaken hebt bestudeerd! En zijn minnares, dit moet nog gebeuren, en ze zal veel eerder missen. Laat haar, en niet jij, haar wil dicteren en scènes van jaloezie regelen. Geloof me, niemand zal dit tolereren. Wacht je tijd af en heb geduld.

Leef gewoon, onthoud uw eigen hobby’s en hobby’s uit het verleden. Vroeger was je ex-man het centrum van je kosmos, nu is het tijd om je zelfrespect te vergroten. Word persoonlijk boeiend en interessant, geef anderen de kans om u van buitenaf te beoordelen. Laat de gedachte om een ​​ex-vriendje snel en correct terug te sturen geleidelijk naar de periferie van het bewustzijn gaan, en daardoor plaats maken voor andere, enigszins positieve.

Wees er zeker van: als hij echt van je houdt en je relatie waardeert, dan zal alles wat regenachtig en toevallig is vanzelf verdwijnen. Onthoud dat beide partners altijd verantwoordelijk zijn voor de beëindiging van een relatie en trek de juiste conclusies. Er komt een tijd dat u weer aan de “onderhandelingstafel” gaat zitten en mogelijk samen zult zijn. Dit punt moet zorgvuldig en serieus worden genomen..

Met welke woorden kun je je geliefde teruggeven – diplomatie en psychologie moeten aanwezig zijn in je acties: spreek zachtjes, vriendelijk, zonder schandalen en hysterie, kalm. Maak duidelijk dat u klaar bent om de relatie voort te zetten, en ook dat uw man nu een belangrijk en dierbaar persoon voor u is. Bovendien moet u bevestigen dat u uw fouten begrijpt en klaar bent om ze te corrigeren, toegeven dat de scheiding u ernstige mentale en fysieke pijn heeft bezorgd, maar laat u niet meeslepen door beschuldigingen.

Samenwonen is niet alleen een man en een vrouw die onder hetzelfde dak leven en regelmatig seks hebben, het is het dagelijkse harde werk van beide partners. Liefde is het vermogen om te vergeven, toe te geven en geduldig te zijn. Alleen door wrijving te overwinnen, kan groot succes worden bereikt.

Als je een gelukskaart hebt – om bemind te worden en lief te hebben – zorg er dan voor als je oogappel en beschouw het nooit als vanzelfsprekend. En dan is de prijs degene die een beknopt en kort woord wordt genoemd – geluk!

Related Posts