Perfecte seks door de ogen van mannen en vrouwen

Inhoud

Partner

Lichaamsbouwkenmerken waren van het grootste belang voor de schone seks..

Sommige deelnemers aan het onderzoek wilden de nacht doorbrengen met een vreemdeling of een vreemdeling, waarbij ze bezweken voor opkomende hartstocht vermengd met extreme omstandigheden. Anderen gaven de voorkeur aan seks met alleen een bekende en vertrouwde partner..

Dames

Wat vrouwen denken over seks:

“Hij moet zelfverzekerd zijn, maar zonder zelfvertrouwen”, – Vika, 30 jaar oud.

“Het is belangrijk dat er geen” bierbuik “is – Ira, jaren oud.

“Brede rug en grote schouders om zijn mannelijke kracht te voelen, en jezelf – klein en onder zijn hoede”, – Katya, 22 jaar oud.

“Een man moet langer zijn dan ik, zodat ik in bed op zijn schouder kan liggen en mijn benen korter zijn dan de zijne”, – Olya, 20 jaar oud.

“Goede seks met een man wiens penis middelgroot is, niet erg dun, maar ook niet erg dik. Nou, het is ook belangrijk om een ​​goede erectie te hebben “, – Zhenya, 30 jaar oud.

“Het is niet belangrijk wie wie verleidt, maar dat de man sprankelt. Meestal laten meisjes zich graag verleiden door mannen. De beste seks die ik had was echter toen ik een man verleidde zonder slipje. We zijn allebei nog steeds in de wolken ”, – Tanya, 35 jaar oud.

Mannen

Wat mannen denken over seks:

“Het is moeilijk voor te stellen dat ik seks heb met een vreemde. Ik moet gevoelens voor haar hebben. Zelfs als het geen liefde is, maar respect. Het meisje zou in de toekomst interessant voor me moeten zijn. Ik wil er zeker van zijn dat ik haar na de seks niet naar huis wil sturen, maar haar thee of koffie wil aanbieden ”, – Pasha, 36 jaar oud.

“Het is belangrijk voor mij dat de persoon goed is, en de kenmerken van haar lichaamsbouw zijn op de achtergrond,” – Denis, 27 jaar oud.
“De meest memorabele seks die ik had, was met een vreemd meisje. Daarom is dit het soort seks dat ik als ideaal beschouw. Het is erg spannend “, – Sasha, 28 jaar oud.

“Ik vind het heerlijk als meisjes lang haar hebben. Het is heel vrouwelijk. Ik hou ervan om haar haar vast te houden tijdens seks. ” Kirill, 34 jaar oud.

“Ik hou van schone meisjes, en zonder overdreven dunheid. Ik vind het leuk als er iets is om aan vast te pakken ”, – Misha, 25 jaar oud.

“Het uiterlijk van het meisje is niet belangrijk voor mij. Ik had verschillende partners en elk van hen is op zijn eigen manier interessant ”, – Sasha, 37 jaar oud.

Voorbereidingsproces

Veel mannen en vrouwen hadden het over onvergetelijke en onverwachte seks. Maar tegelijkertijd willen veel meisjes van tevoren weten dat ze seks hebben gepland om hun lichaam op orde te brengen..

Dames

“Het is belangrijk voor mij om van seks te genieten en niet na te denken over harsen van benen en andere gebieden,” – Olya, 20 jaar oud.

“Het beste wat je moet weten, is dat er over een paar dagen seks zal zijn. Dan blijft er tijd over om orde op zaken te stellen “, – Tanya, 35 jaar oud.

“Verbluffende seks is onmogelijk als er gebreken zijn in de vorm van ongeschoren benen, vet haar, enz.”, – Masha, 27 jaar oud.

Mannen

“Ik moet gewoon mijn oksels en schaambeen scheren, en dan parfumeren met eau de toilette, waar veel meisjes van houden”, – Sergey, 25 jaar oud.

“Ik denk niet aan het lichaam. Ik weet gewoon dat ik lekker ruik, en dat is genoeg voor mij. ” Denis, 27 jaar oud.

Kenmerken van het voorspel

Alle deelnemers aan de enquête spraken over het belang van voorspel. Mannen en vrouwen waren het erover eens dat het niet maar een paar minuten mocht duren, maar ook niet te lang..

Dames

‘Een paar seconden met me strelen en dan meteen seks hebben? God verhoede iemand zo iemand! Het moet prikkelen met een oogopslag, zachtjes strelen, aanraken, maar helemaal niet voor een paar seconden “, – Tanya, 35 jaar oud.

“Ik kleed me graag uit, maar zodat de man het kan zien. Daarna gaan we naar bed en genieten we van liefkozingen gedurende 10 – 20 minuten “, – Ira, 18 jaar oud.

Mannen

“Ik vind het leuk om met haar te douchen of te baden. Vaak is er seks, die dan in bed wordt voortgezet, “- Maxim, 25 jaar oud.

“Wanneer spontane seks plaatsvindt op een ongebruikelijke plaats,” warm ik “het meisje eerst op, en als ze al” opgewarmd “is, breng ik haar door te strelen bijna tot een orgasme, en dan gebeurt er seks”, – Anton, 30 jaar oud.

Orale seks

Niet alle deelnemers vinden orale seks noodzakelijk.

Dames

“Orale seks, ongeacht van wiens kant, is een optioneel onderdeel van intimiteit”, – Lena, 35 jaar oud.

“Voor veel vrouwen is onderlinge orale seks een belangrijke stap, nog belangrijker dan klassieke seks. Veel vrouwen schamen zich als een nieuwe partner hen Cooney maakt. Maar wanneer een man wordt bewezen, wordt verlegenheid vervangen door ontspanning en plezier. ” Masha, 27 jaar oud.

“Ik maak graag een miniatuur voor een man als ik wil dat hij dat leuk vindt. Ik vind het leuk om een ​​man plezier te geven “, – Olya, 20 jaar oud.

Mannen

“Ik hou van orale seks, zowel alleen als aan haar zijde. Ik ben “voor” met beide handen, zodat orale seks aanwezig is bij seks ”, – Sergey, 25 jaar oud.

“Dit wil niet zeggen dat het voor mij belangrijk is dat ze mijn penis streelde met haar mond. Als een meisje het niet leuk vindt, dan zal ik haar niet dwingen. Ze zou plezier moeten hebben in bed. ‘ Sasha, 37 jaar oud.

Direct seks

Op basis van dit deel van de enquête volgt dat, zoals veel mensen, evenveel meningen.

Dames

“Goede seks moet gevarieerd zijn. Het moet tederheid, taaiheid en passie hebben “, – Tanya, 35 jaar oud.

“Tijdens seks moet een man emoties tonen, maar met mate. Je hoeft niet in stilte en versneld in te ademen, maar je hoeft ook niet te schreeuwen. Er moet een gulden middenweg zijn “, – Nastya, 28 jaar oud.

“Seksuele omgang zou niet automatisch moeten zijn. Je moet vakkundig binnenkomen, je partner voelen. Een man moet niet alleen zichzelf kunnen behagen, maar ook de dame “, – Zhenya, 30 jaar oud.

Mannen

“Ik vind het geweldig als een meisje niet alleen plezier krijgt, maar ook een ervaring tijdens seks,” – Anton, 33.

“Ik geef de voorkeur aan seks met een afwisseling van tederheid en taaiheid, maar zonder harde excessen. Het maximum is een paar klappen op de billen of het haar vastpakken. ” Kirill, 34 jaar oud.

“Ik vind het heerlijk als meisjes kreunen. Het kan me niet schelen wat de buren denken of zeggen ”, – Misha, 24 jaar oud.

Voortzetting van seks

Wat denken de vertegenwoordigers van beide geslachten als het vervolg na seks fronst:

“Ik hou van seks in de ochtend. Vooral als ik wakker word, want hij kwam bij me binnen “, – Ira, 18 jaar oud.

“Als ik bij een man blijf, ga ik graag weg voordat hij wakker wordt. Maar als hij wakker wordt en me tegenhoudt, zal ik er niets tegen hebben ”, – Vika, 31 jaar oud.

“Ik drink graag koffie in bed na gepassioneerde seks. Dan kunnen we een film kijken en weer vrijen. ” Zhenya, 30 jaar oud.

“Ik vind het heerlijk om de hele dag met mijn partner in bed te liggen” – Alina, 27 jaar oud.

Mannen

“Ik vind het heerlijk als er na een stormachtige nacht een vrije dag is. We zullen langzaam wakker worden, ontbijten en weer seks hebben ”, – Dima, 35 jaar oudt.

“Als een meisje braaf is en ik vond het heel leuk om seks met haar te hebben, dan vind ik het niet erg om de hele dag met haar door te brengen en haar ontbijt klaar te maken. Maar als ik zo snel mogelijk weg wil of haar wil uitzwaaien, betekent dit dat de seks niet goed is gegaan, “- Pasha, 36 jaar oud.

” S Morgens werd ik wakker, waste mijn gezicht en had weer seks – zo moet je de dag beginnen. ‘, Denis, 28 jaar oud.

Als er ’s morgens na de seks een verlangen is om met een partner te blijven communiceren, dan kunnen we zeggen dat de seks succesvol was. Als je samen wakker werd, oprecht glimlachte, ontbijten en graag samen tijd doorbracht, dan ging alles prima.

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!

Related Posts