Tips voor mannen: hoe je een meisje in 24 uur verleidt

Is het je gelukt om een ​​vrouw minstens één keer in bed te krijgen op de dag dat je elkaar ontmoette? We wendden ons tot een vooraanstaande deskundige op dit gebied, wiens autoriteit onbetwistbaar is: ze is een vrouw en weet wat ze zegt..

HOE EEN VROUW IN 24 UUR TE VERLEIDEN
Een van de eeuwige vragen: waarom moeten sommige mannen gewoon naar een vrouw kijken en ze is al klaar om naar bed te gaan? Wat is hier aan het werk – een betoverende blik? Atletische lichaamsbouw? Een knuppel van dertig centimeter tussen je benen? Nauwelijks. Om seks uitsluitend te associëren met de grootte van uw penis, betekent dat u bewust de verkeerde weg inslaat. Maar wat dan?

Penthouse vroeg me om mijn kennis te delen over wat ervoor zorgt dat meisjes hun hoofd verliezen. Het resultaat is een soort klein naslagwerk of, als je wilt, een leerboek, en als je de instructies precies kunt volgen, zal het door jou gekozen exemplaar zeker in je bed belanden. Met een geslaagde combinatie van omstandigheden lukt het binnen 24 uur.

HET BELANGRIJKSTE IS VERTROUWEN
Als je toevallig intiem bent met een meisje, is wat je haar vertelt van cruciaal belang, zegt Milton Diamond, auteur van het boek. "Seks kijken" ​"Sex Notes"​.

Zowel liefde als seks zijn vormen van communicatie. Praten in bed is je krachtigste wapen.. "Ik gewoon
Ik ben gek op sommige mannen, uiterlijk de meest gewone, – zegt de 28-jarige Harriet. – Voor mij is seksualiteit in de eerste plaats een sexy stem en het vermogen om te communiceren".

Meisjes houden natuurlijk van vleiende, slimme en subtiele gesprekken. Maar onthoud dat vrouwen een griezelig vermogen hebben om te vangen wanneer ze worden misleid. Ze onthouden je leugens nog lang. Laten we het advies nemen van de 28-jarige Jerry, die erg populair is bij mijn vriendinnen: "Als je je vriendin naar bed wilt krijgen, hoef je niet te gaan opscheppen over het runnen van een internationaal bedrijf, vooral als je maar een verkoopmedewerker bent. Ze zal zich meteen vals voelen, en dan zul je nooit meer onder haar deken kunnen kruipen.".

Vleierij is, zoals gezegd, een goede remedie, maar het heeft ook zijn eigen regels. Ja, elke vrouw is blij als ze wordt gezien als een aanbiddelijke godin van de liefde. Maar vertel haar hoe zorgzaam, zachtaardig en begripvol ze is, geef toe dat zij de enige persoon is met wie je echt kunt praten, en haar hart zal veel sneller smelten. Ga voorzichtig verder. Als je vriendin grote borsten heeft, houd je aandacht er dan niet bij. Doe net alsof ze zich helemaal niet tot je aangetrokken voelen, en ze zal aangenaam verrast zijn dat de man echt met haar praat om te praten.

Dus wat willen vrouwen van je horen? Onderzoek toont aan dat het belangrijkste voor vrouwen is om gesprekken te voeren waarbij ze zich slim en sexy voelen. Is het te abstract voor jou? Oké, hier zijn enkele beproefde methoden die bijna foutloos werken..

Methode "sympathie oproepen" (een rustgevend gevoel van volledige veiligheid is gegarandeerd). "Ik heb vrouwen nooit begrepen. Misschien probeer je me te helpen?" Pauzeer voor een bevestigend antwoord en ga verder: "Vertel ons hoe u een ideale man ziet".

Methode "Ik-heb-iets-meer-nodig-dan-alleen-om-in-je-slipje-te-trekken". "Waarom is het zo moeilijk om een ​​vrouw te vinden die echt een serieuze relatie wil? Ik zie het nut niet in om alleen maar te slapen – op deze manier zul je een persoon nooit echt kennen.".

Methode "sympathie oproepen vice versa".

"Je ziet er niet goed uit vandaag, wat is er gebeurd??" Het is erg belangrijk om uw gesprekspartner te betrekken bij een openhartig gesprek over zichzelf, waarin zij met veel vertrouwen in u zal worden vervuld. Maar wees voorzichtig: sommige vrouwen begrijpen u misschien verkeerd en starten een tegenoffensief op het principe "beter naar jezelf kijken".

Als je eenmaal het vertrouwen van vrouwen hebt gewonnen, bedenk dan dat je het grootste deel van de weg bent gekomen.. "Mijn ideale man houdt van vrouwen, zegt de 28-jarige Rosalind. – Maar als hij bij mij is, heb ik altijd het gevoel dat al zijn gedachten alleen over mij gaan. Ik heb het gevoel dat hij er echt is. met mij dat ik zijn vreugde ben. Ik ben kalm met hem. Het is niet nodig om iets te verbergen. Hij begrijpt me met verstand, hart en vlees".

GESLACHT BEROEP
Drie dingen spelen een belangrijke rol bij het verleiden van een vrouw: charisma, sexappeal en vertrouwen. Charisma is niet direct gerelateerd aan externe gegevens. "Charismatische mensen zijn vaak verre van knap, zegt psycholoog Ray Bull. – Maar ze weten hoe ze karakter en sociaal gedrag aan hun uiterlijk moeten aanpassen en houden er altijd rekening mee dat ze in één oogopslag niet betoverd zullen zijn". Wendy, 26, is het er helemaal mee eens: "De meest sexy mannen die ik heb gekend, zijn van het soort dat nooit opgeeft: niet opdringerig en agressief, maar eigenwijs en ongelooflijk charmant. Het is erg moeilijk om een ​​man te weigeren die je zo duidelijk wil en zo bereikt.."

Het bereiken van sexappeal is eenvoudig. Het komt allemaal neer op twee dingen: luisteren en gebarentaal spreken. Geen enkele vrouw kan een man weerstaan ​​die echt naar haar luistert: je hoeft niets te doen, toon gewoon interesse. Mensen die vinden dat al hun spraak met veel aandacht wordt ontvangen, schenken de luisteraar onmiddellijk allerlei deugd. Het enige dat u hoeft te doen, is uw mond houden.

Dan gebarentaal: reageer op wat ze zegt en kopieer haar gebaren. "Het synchroniseren van gebaren is een effectieve manier om de gesprekspartner te overtuigen, legt Sandra Sedzhibir, auteur van het boek, uit. "Seksuele kracht" ​"De kracht van seks"​- Dezelfde gebaren geven dezelfde houding aan ten opzichte van het onderwerp dat wordt besproken, waaruit automatisch wordt geconcludeerd dat uw standpunten dichtbij zijn".

Voeg hier vertrouwde intonaties aan toe, en geen enkele vrouw zal je weigeren.. "De houding is ook belangrijk, – voegt Sandra Sedzhibir eraan toe. – De manier waarop u staat of zit, kan veel over u zeggen. Een man met lage schouders geeft bijvoorbeeld de indruk een hulpeloos, ongelukkig persoon te zijn. En hier is de houding van een vertrouwelijk gesprek: het lichaam is recht, het hoofd is iets naar voren gekanteld".

VOEL JE VRIJ: TOON!
Gebruik alles wat je nodig hebt om indruk te maken. Als je weet dat vrouwen van je billen houden, draag dan een strakke spijkerbroek. Kijk expressief – kijk vaak in de ogen van uw gesprekspartner. Oefen voor een spiegel!

Vestig de aandacht op die delen van je lichaam die afhankelijk zijn van vrouwelijke genegenheid: doe bijvoorbeeld een modieuze riem om – haar ogen zullen zeker aan een mooie gesp blijven hangen en onmiddellijk zal de gedachte aan wat erin zit, onder de broek, onvermijdelijk opkomen.

Uit peilingen blijkt dat 80 procent van de vrouwen in een man allereerst aandacht besteedt aan de ogen: verbaas haar met je ongelooflijk sexy uiterlijk (nadat je eerder hebt getraind, zoals al opgemerkt, voor de spiegel). Je pupillen – althans in het begin – zouden uit de diepten van haar ogen moeten verwijden! Onderzoek uitgevoerd door N. Reichold, auteur van het boek "Het veelbetekenende oog" ​"Welbespraakt uiterlijk") toonden aan dat de pupillen van de meeste mannen verwijden als ze een mooie vrouw zien, wat bijvoorbeeld niet wordt waargenomen bij het ontmoeten van een andere man. Leer uw pupillen te verwijden en te vernauwen, en uw gesprekspartner zal begrijpen hoe overweldigd u bent (zelfs als ze dat niet echt zijn). Alles is heel eenvoudig. Kijk in de verte en dan weer in haar ogen – de pupillen veranderen automatisch van formaat en tonen je opwinding.

Oogcontact is een sterke kracht. Verwaarloos het niet! De 26-jarige Diana zegt bijvoorbeeld: "Ik weet niet of ik wegliep van zijn lange wimpers, of van de steeds samengeknepen blik die me tot stuiptrekkingen dreef. Jongens die zich gedragen als supermensen en meteen naar de bank gaan, hebben altijd een hekel aan me gehad.".

Onthoud: een uitnodigende blik is een echte schat; voel je vrij om het te gebruiken!

HIER EN NU
Het lijkt misschien vreemd, maar een chique diner in het duurste restaurant is niet zo nodig om te verleiden..

"Zelfgemaakt eten is effectiever, zegt de 27-jarige Nick. – De meiden zijn altijd onder de indruk van het feit dat je weet hoe je met potten moet omgaan, ook al weet je eigenlijk niet hoe". (Nick koopt meestal een kant-en-klare maaltijd en legt die in zijn serviesgoed om het er huiselijk uit te laten zien.) "Voor de meeste vrouwen is een man als kok een nieuwsgierigheid, en ze zijn er al behoorlijk door geïntrigeerd, – vervolgt hij. – Thuis eten betekent natuurlijk dat je dichter bij bed bent.".

Een andere geweldige manier om een ​​vrouw te krijgen waar je maar wilt, is door empathie te neuken. Andy, in het recente verleden, een groot expert op het gebied van deze techniek, zegt: "Vertel haar,
dat je geliefde je in de steek heeft gelaten, dat het erg moeilijk voor je is en je dit weekend niet alleen kunt doorbrengen – er zal zeker geen weigering zijn.

De kamer moet twee bedden hebben. We gingen naar bed: ze ligt in haar bed – ze vraagt ​​zich af wanneer de aanval zal beginnen, maar je let niet op haar en snurkt rustig. Zodra ze beseft dat er niets gepland is, zal ze zich gekwetst voelen – is haar aantrekkingskracht echt zo zwak? – en zij zal zelf iets doen".

Zoals u weet, helpt de terugtrekking met de snelheid van enkele knopen, die onverwacht het beslissende offensief verving, alleen vrouwen om de laatste centimeters te overwinnen die u van elkaar scheiden..

MASSAGE MET WAARDE
Ze is je gast en je wilt al fysieke intimiteit. Gewoon niet als een beest naar haar uithalen!

Verlaat haar manoeuvreerruimte. Het belangrijkste is om niet weg te jagen. Vrouwen haten het om alleen seksuele objecten te voelen. U hoeft geen voorhamer te gebruiken en u hoeft niet te kwijlen. De beste manier om de waakzaamheid van uw uitverkorene te sussen, is door haar zacht en zorgvuldig te behandelen. Als je besluit om te kussen, probeer dan niet om haar amandelen onderweg te verwijderen zonder verdoving..

Sarah, 30, zegt: "Een man die ik echt wilde, werd gewoon walgelijk voor me toen hij midden in een zin plotseling op me sprong en zijn tong in mijn mond stak. Ik beet het bijna af!"

Ik ga liefkozen, toon terughoudendheid! Je verdient geen extra punten als je je vriendin bij de borsten grijpt terwijl ze je een chocoladetaartje geeft. Luister naar de woorden van de 22-jarige Nika en trek conclusies: "De ergste mannen zijn degenen die een uitnodiging voor een kopje koffie beschouwen als een uitnodiging om te slapen. Een echte man ademt de geur van je parfum in en raakt met zijn lippen slechts lichtjes de huid. Een echte man aait zachtjes je nek als je een film kijkt. Eenmaal in een bioscoop bracht een man twee uur door met spelen met mijn haar en mijn nek strelen. Tegen het einde van de sessie dacht ik alleen maar aan bed.".

En als je echt actie wilt ondernemen, volg dan het advies van de 31-jarige Patrick en probeer een massage.. "Massage is een van de snelste manieren om te verleiden, legt hij uit. – Je hoeft niet het hele lichaam tegelijk aan te raken, veel beter

begin met het licht strelen van de handen en rug; dan zal ze je zelf meer toevertrouwen. Voordat je het merkt, lig je in bed.".

Als je vriendin te verlegen is om in te stemmen met een massage, nodig haar dan uit om haar hand te lezen. (Vrouwen zijn gek op mannen met mystieke neigingen: je wekt meteen de indruk van een spiritueel persoon, dat wil zeggen, sensueel en in staat om niet alleen een pakje condooms te bedrukken.) Het voordeel van deze pseudo-chiromantie is dat je de kans krijgt om haar hand te strelen (begin met de plooien van de ellebogen – ze krijgt meteen kippenvel). Vertel haar dan iets merkwaardigs: zoals het feit dat ze, te oordelen naar de lijnen van haar hand, eindelijk de man van haar dromen ontmoette. Het ijs smelt snel.

Wat massage betreft, zijn er enkele contra-indicaties. Je moet de huid bijvoorbeeld niet als deeg kneden: erotische inspiratie zal niet toenemen, maar kneuzingen zijn heel goed mogelijk.

We hebben ritmische, glijdende bewegingen nodig van de meest erogene delen van het lichaam: nek. Zeer lichte rugstrelingen en cirkelvormige, kietelende bewegingen van de duim onder de kin. Hoe malser, hoe meer waar. Ren een pad naar de achterkant van je hoofd – dit is een zeer gevoelig deel van het lichaam.

De achterkant van het hoofd. Cirkelvormig strijken met de handpalm op de achterkant van het hoofd door de wervels zal de opwinding direct in de vagina overbrengen.

Schouders. Knijp met je vingers in je schouders en masseer ze een beetje van bovenaf, ga dan naar beneden naar de ruggengraat.

Wervelkolom. Er zijn hier punten die rechtstreeks verband houden met de centra van seksuele reacties. Druk je duim en wijsvinger op een kant van de wervels en schuif ze op en neer. Masseer vervolgens de rest van je rug. Duw niet te hard; maximum – tot het niveau van het sijpelende licht van uw cliënt.

Voeten. Als ze een voetmassage toestaat, bedenk dan dat u er al bent. (De voeten zijn voor de meeste mensen een zeer gevoelig en intiem gebied.) Smering is hier wenselijk: gebruik een soort babycrème.
Wrijf ermee over je hielen en daarna met je handpalmen – de voeten zelf.

Enkels. Hier, op een hoogte van enkele centimeters, zijn er punten waar volgens Chinese experts seksuele energie geconcentreerd is die je meisje in een onverzadigbare tijgerin kan veranderen. Masseer deze punten ongeveer dertig seconden, en de vonken zullen er gewoon uit vallen..

Handen. Schuif je vingers langs de handpalmen van de door jou gekozen, knijp dan in haar vingers en streel ze zachtjes. Pak je handpalm met beide handen, aai: veel vrouwen zijn erg opgewonden.

Vergeet tijdens de massage niet te herhalen hoe heerlijk, glad en ongewoon tere huid ze heeft. Als uw dame voldoende ontspannen is, legt u haar neer en masseert u haar benen helemaal tot aan haar dijen, waarbij u echter de meer algemeen bekende erogene zones vermijdt. Nu is ze al zo geil dat ze zich afvraagt ​​waarom je niet aan de hoofdzaak begint. Brengt haar zo naar "witte hitte", u hoeft zich nergens zorgen over te maken en laat haar de rest van het werk zelf afmaken.

Met al deze plotselinge stops, aanvallen, afgewisseld met retraites, zul je haar voor de noodzaak plaatsen om te beslissen om het initiatief te nemen, want het enige dat een vrouw niet kan uitstaan, is onzekerheid. Speel kat en muis met haar!

Al het bovenstaande is natuurlijk slechts een scenario. Uw zorg is nu om het werkelijkheid te laten worden. Als je passie niettemin niet naar je nek snelt en je kleren uittrekt, betekent dit nog steeds niets. Of je hebt iets verkeerd gedaan, of je charme is nog niet genoeg..

Tussen ons jongens, zeggend, niet iedereen slaagt er onderweg in om binnen 24 uur het meisje uit haar kleren te schudden en in haar bed te leggen. Meestal hebben deze jongens achternamen als Costner of Gibson..
Dus misschien moet je van beroep veranderen.?

Related Posts