Zelfs tiende-klassers met een verminderde bloedcirculatie in groeiende ledematen weten al dat sokken in bed belachelijk zijn. Maar geloof me, de subtiele mentale organisatie van vrouwen is zo subtiel dat een onschuldiger detail haar kan beschadigen. Laten we proberen mannen te waarschuwen voor de meest voorkomende fouten.

Het is duidelijk dat mensen die jarenlang samenwonen zich zowel de schalen van zaden in bed kunnen veroorloven, als het proces van het knippen van nagels als opmaat, om nog maar te zwijgen van sokken en ongeschoren. Maar om de titel van de belangrijkste man te verdienen in het stadium van het veroveren van het hol van het vrouwtje (dat wil zeggen haar appartement), moet je ervoor zorgen dat je een afbeelding maakt van een persoon die onder geen enkele omstandigheid stalen van zijn haar zal achterlaten. op fuchsiakleurige lakens. Simpel gezegd, vrouwen vergeven geen handelingen die zij als verkeerd beschouwen in het stadium van het aangaan van een seksuele vriendschap. En deze acties kunnen hen volledig ontmoedigen om zich over te geven aan liefdesvreugde. Er zijn niet zo veel externe manifestaties van het verlies van opwinding bij vrouwen. En afgezien van het ontevreden gesnuif, is het moeilijk te begrijpen dat ze geen seks meer wil, en dat is jouw schuld. Bij mannen is alles op het eerste gezicht te bepalen, en ook deze vervaagde passie heeft altijd redenen. Om deze aandoening bij vrouwen aan de hand van uiterlijke tekenen te kunnen vaststellen en de oorzaken ervan te begrijpen, is een belangrijke stap om toekomstige onherbergzaamheid in dit huis te vermijden..

Het is gemakkelijk te onthouden dat sokken verboden zijn, maar moeilijker te begrijpen waarom. Omdat de tedere esthetische flair bij de meeste mannen wordt vervangen door een dorst naar grove lust. Dit is niet erg. Maar als een vrouw je komt ontmoeten en akkoord gaat met anale seks, waarom zou je dan niet naar haar verlangens luisteren? En om ze begrijpelijker te maken, laten we het associatieve pad volgen..
" Wilt u seks hebben met een vrouw die uw laptop een minuut eerder heeft geopend en per ongeluk een map met werkdocumenten heeft verwijderd?? "

Met precies hetzelfde enthousiasme zal een vrouw orale seks met je hebben nadat je in een vuile spijkerbroek op haar zijden kussens hebt gezeten. En je poging om een ​​jongedame bij de tepel te knijpen in de eerste 15 seconden van het publiek staat gelijk aan hetzelfde gebaar van het meisje in relatie tot je penis.

Lijsten met belachelijke blunders die vrouwen irriteren, worden heel vaak besproken in allerlei gemeenschappen waar het voor mannen beter is om niet in hun neus te steken, anders zullen ze elk gebaar in twijfel trekken en veranderen in een belachelijke, onhandige Buratinka met een beperkt aantal functies. Het is gemakkelijker om de belangrijkste, meest besproken, te onthouden.

Het meest eerbiedige onderwerp zijn vrouwenborsten. Het begint allemaal met het losknopen van de beha. Als je het niet raadt, weet dan: dit item uit de damesgarderobe kan qua prijs concurreren met je schoenen. Daarom mag je in geen geval passie uitbeelden, in een poging de gesp met een snauw te breken. Een vrouw zal blij zijn met het feit dat het wasgoed beschadigd is, net zoals u blij zou zijn met het feit dat haar kat uw nieuwe paar schoenen heeft uitgekozen om haar te markeren..

Het volgende is in feite de inhoud van de beha. Het, dat wil zeggen, de borst, is een delicate substantie, en vrouwen zijn solidair met mannen in een eerbiedige houding ten opzichte ervan. Maar in tegenstelling tot mannen zijn vrouwen in staat de emoties te beheersen die hun eigen borsten bij hen oproepen. Ze zullen zichzelf nooit op de tepels bijten, en ook het tere vlees met een enorme poot verpletteren (deels bij gebrek daaraan). En mannen wordt dit ook niet aangeraden, hoewel ze hun advies voor zichzelf houden en dan alleen bij hun vrienden klagen over de blauwe plekken..

Net zoals vrouwen jaloers en scherp reageren op hoe de nieuwe partner de borst begint te roepen. Alle scheldwoorden en eufemismen die je in gesprekken met vrienden gebruikt, zullen te extravagant zijn voor een nieuwe vriendin. Ondanks de mannelijke vindingrijkheid op dit gebied, geven vrouwen de voorkeur aan klassiekers en vinden ze dat de borst simpelweg "borst" moet worden genoemd. En geen "boobies", "hemisferen", "tituletten" en ander "gelei vlees" zullen punten aan je toevoegen.

Er is trouwens een apart verhaal over erotisch gebabbel. Ondanks de uitspraken waar vrouwen dol op zijn met hun oren, moet je je niet laten meeslepen door het uiten van het seksuele proces. Omdat vrouwen alleen met hun oren liefhebben als mannen hen een huwelijk of een weekend op Bali aanbieden. Chatten in bed is vaak ongepast. Vooral de lisp. Want als een volwassen man plotseling in een babbelende babypop verandert, wordt de vrouw eerder moederlijk dan wellustige dierlijke instincten wakker. Borsten zullen je voeden, wat in principe al goed is, maar van anale seks moet je niet dromen.

Hieraan zijn overigens een groot aantal obstakels verbonden. De wens van een man om het laatste vrouwelijke bolwerk te veroveren ("Wat als ze het nog niet heeft geprobeerd, en ik zal de eerste zijn met haar!") Soms gaat de rede over de rand. Feit is dat fatsoenlijke en wijze meisjes vaak de kans laten om haar van achteren te nemen voor later. Om iets vast te houden, om zo te zeggen.
" Alleen de hoogste mate van vertrouwen garandeert het recht om de volledige diepte van de vrouwelijke anatomie te begrijpen. "

Een ander stadium waar u gemakkelijk over kunt struikelen, is het uittrekken van textiele kleding en het aantrekken van latex. Dit gaat niet over rollenspellen in kostuums, maar over een banaal condoom. Het moment waarop een erotisch spel moet worden onderbroken en gefocust op het belangrijke, is erg delicaat. Als je het leuk vindt om tegelijkertijd met je lid te praten, hem aan te moedigen en hem over te halen zich aan te kleden, weet dan dat je voorraad daalt. En dit komt neer op het feit dat uw krachtige orgaan zou vallen. Want in gesprekken als: "Kom lieverd, kleed je aan en laten we gaan bezoeken" voelt een vrouw zich overbodig. Het is alsof je het bespreekt met een vriend in haar bijzijn. Onthoud dat u met zijn tweeën bent en dat alleen een dialoog mogelijk is. Bemoei je niet met de derde – praat thuis met hem.

Wanneer het proces van het aannemen van een vrouw met succes wordt gekroond, haast u dan niet om te ontspannen als u van plan bent om nog een tiental keer een nieuwe kennis te bezoeken. Nu kunt u alles doen behalve wakker blijven! Deze situatie wordt verheerlijkt met anekdotes die vrouwen zien als gelijkenissen en helemaal niet als grappige grappen. Probeer daarom niet eens om het hoofd weer met het kussen te verbinden totdat uw jonkvrouw in slaap is gevallen. Alle methoden zijn goed: van onder de douche tot pokeren. Films en muziek zijn gecontra-indiceerd omdat ze een rustgevend effect hebben. Dus probeer eerst je vriendin te besprenkelen, en pas dan zelf in slaap te vallen in je toegewezen 3 seconden. Bovendien hoort ze je snurken niet, wat ook een groot pluspunt is..

De lijst met acties die meisjes ergeren, zou nog lang kunnen worden voortgezet. Maar de kans is groot dat ze heel individueel zullen zijn. Het is niet uitgesloten dat de jongedame plotseling met de bewoner van je slipje gaat praten en dan ineens anale seks aanbiedt in plaats van de traditionele. Wonderen gebeuren, en je moet erin geloven. Wees voorzichtig. En nog een goed nieuws. Als je in de voorbereidende fase van kennismaking en consolidatie van posities erin slaagde een vrouw in de val te lokken en erin slaagde om het zo te maken dat ze op 8 maart op seks met je wachtte, zoals geschenken, dan maakt het niet uit wat je in de toekomst doet, ze zal nog steeds tevreden en gelukkig zijn. In de verwarring van de eerste keer blijft veel onopgemerkt. En je zult het daarna moeten proberen.

 

Related Posts