Voel je vrij om jezelf te stimuleren en nog 9 tips om van je een techneutromantiek in bed te maken

Inhoud

Vandaag leren we je om twee onverenigbare eigenschappen in bed te laten zien: technische details en romantiek. Of doe alsof je ze combineert.

Er wordt aangenomen dat geweldige atleten verschillen van alleen goede atleten doordat ze complexe schijnbewegingen en schapenvachtjassen gemakkelijk uitvoeren, alsof ze speels zijn. Al de anderen scheuren hun aderen, zweten hun gezichten en blozen ogen, maar het genie van sport kwam naar voren, won iedereen met een glimlach en zweette niet eens.Over het algemeen hebben we slecht nieuws voor je..

Het is dit fantastische gemak dat dames van ons in bed verwachten.

Nee, dit betekent niet dat vrouwen ons groen licht geven voor pretentieloze seks zonder fantasie, in de stijl van ‘wat werkt, werkt het’. Ze hebben nog steeds niet geleerd om een ​​orgasme op een fluitje te beleven, hebben de zaken niet op orde gebracht in hun ronddolende erogene zones en vertellen elkaar nog steeds horrorverhalen over wat een onhandige krokodil Lyosha bleek te zijn en welke zeepfabriek Misha zou moeten zijn naar toe gestuurd worden na de schande die hij had gedaan over haar weerloze fragiele lichaam.

Hun afkeer van het concept van ‘seksuele techniek’ is te wijten aan het feit dat vrouwen meestal willen dat deze techniek (in ieder geval aan het begin van je kennismaking) zorgvuldig wordt vermomd als kwaliteitsromantiek..

Nou, we kunnen het best voor ze regelen.

Zeg niet wat u gaat doen en vraag geen toestemming

Nee, oefeningen zoals fisten met hakken zijn nog steeds beter om vooraf te bespreken, maar minder originele ideeën kunnen gemakkelijk worden geïmplementeerd zonder voorafgaande toestemming van de partijen. Draai het meisje bijvoorbeeld op haar zij, kus haar op een zeer afgelegen plek, plaats haar op je schoot, verander de houding naar een minder missionaire houding (maak je geen zorgen, als ze dat niet wil, zal ze tegen zichzelf zeggen). ). Uiteindelijk, volgens de romantische versie, word je nu overvallen door passie, volg je de dictaten van je lichaam en verlies je je verstand door te voelen – toch? Het zou vreemd zijn als je je gedraagt ​​als een goed opgeleide stewardess: “Onze vlucht vindt plaats op elfduizend meter hoogte. We komen nu in een zone van turbulentie. Maak alstublieft uw gordels vast “.

En zeg in geen geval wat ze, vanuit jouw standpunt, nu moet doen! Vooral meisjes houden niet van sekssporters, juist vanwege hun gewoonte om in bed te bevelen..

Zorg voor sterke handen

Sterke biceps, goed ontwikkelde schouders en sterke polsen zijn erg nuttige dingen bij seks. Ten eerste is het met hun hulp altijd gemakkelijk om uw partner over het bed te bewegen, zonder al dat onhandig kruipen en duwen. Ten tweede, zelfs in die houdingen waarin een vrouw geen ondersteuning lijkt te hebben (bijvoorbeeld in een klassieke), is het soms erg fijn om haar op te tillen en een paar minuten tegen haar borst te drukken. Dus het meisje zal een gevoel van veiligheid, betrouwbaarheid en diezelfde intimiteit hebben, het gebrek waarover ze altijd klagen..

Oogcontact. En kusjes, maar hoe zit het met!

Er is geen betere manier om te laten zien dat seks niet het belangrijkste voor je is, maar het belangrijkste. zoals vrouwen het noemen. a, de vereniging van lichamen en zielen, zie! De meest onbetwiste rodeo is misschien wel geverfd met delicate romantische kleuren, als je niet vergeet om bewonderend naar de pupillen van je partner te staren en af ​​en toe zachtjes haar lippen aan te raken. Er zijn echter houdingen waarin het bijna onmogelijk is, zelfs als de nek ontwricht is. “6 bij 9” is bijvoorbeeld volkomen hopeloos in termen van romantiek, maar je kunt er niets aan doen, anatomie is soms hardnekkig. Vergeet dan niet om het meisje in de ogen te kijken, haar jukbeenderen vast te pakken met je handpalmen, je lippen over haar wangen te laten glijden – na.

Zet de muziek aan

De ritmische bewegingen van beide partners zijn de alfa en omega van alle seksuele technische hulpmiddelen. Er wordt aangenomen dat een gelijktijdig volledig orgasme van partners alleen optreedt met een vergelijkbaar samenvallen van interne ritmes..

Er zijn zelfs lijsten met ideale frictiestaven, waarbij de afwisseling van korte en snelle bewegingen met langzame en diepe wordt berekend op basis van de gemiddelde frequentie van de versnelde pols en de frequentie van spiercontractie. Maar iemand die gewapend is met kennis van zo’n diepgang, in saaie echte seks, heeft misschien niets te maken. En alle andere wereldse burgers bereiken misschien wel een primitief wederzijds ritme, gewoon seks hebben op muziek. Ieder.

En het allerleukste is dat je aan niemand iets hoeft uit te leggen en dat je het nergens over eens hoeft te zijn: gelukkig is een persoon zo ontworpen dat hij mechanisch begint te bewegen als het geluid van muziek klinkt. op de beat.

Maak tussenstops

Meisjes houden er meestal van als seks lang duurt. Maar tegelijkertijd heeft hun seksideaal niets te maken met een konijn dat vastzit in het handvat van een drilboor. Ritmische identieke fricties zijn zeer geschikt wanneer een van jullie zich voorbereidt op een orgasme, maar het wordt niet aanbevolen om ze langer dan 10 minuten ononderbroken voort te zetten: de gemiddelde jongedame kan zich vervelen met zo’n verscheidenheid aan gebeurtenissen.

Weinig knowhow: als je al hebt besloten om de instelling en tactiek te veranderen, en je partner, grappig met samengeknepen ogen, fluistert je toe: “Stop alsjeblieft niet”, dan is het logisch om dit punt te vergeten en haar wens tot het einde te vervullen, zegevierend of niet. Voor sommige meisjes kan alleen zo’n eentonig werk van een geduldige specht de vreugde van een echt vaginaal orgasme geven. Volgens het Kinsey Center is ongeveer 15% van alle vrouwen in staat tot vaginaal orgasme..

Maar verander niet te vaak het ritme en de houding.

Een van de eerste seksuologische boeken ter wereld – “Kamasutra”, zoals iedereen weet, beschrijft 64 seksuele posities (acht basisposities met elk acht variaties). Maar alleen degene die niet alleen de moeite nam om naar de illustraties te kijken, maar ook om kennis te maken met de tekst die eraan is gehecht, zoals bijvoorbeeld de auteur van dit artikel deed, weet dat het oude voorschrift meestal één bepaling voor één veronderstelde. gemeenschap.

De implicatie was dat een man en een vrouw, gebonden door fysieke intimiteit, genoeg nachten zouden hebben om ontspannen en bedachtzaam elkaars lichamen te onderzoeken. Nu, in de tijd van romans, steeds meer eenmalig, werkt dit natuurlijk niet. En toch: hoe vaker je van positie verandert, hoe gepassioneerder je allerlei interessante hoekjes en gaatjes van haar lichaam verkent, hoe meer het onderbewustzijn tegen zijn minnares fluistert dat je een hebzuchtige, ongevoelige haast hebt die niet neem haar serieus..

Lieg er niet op

Er is echter één technische regel voor seks die vrouwen accepteren, zelfs zonder een romantisch omhulsel, namelijk het vermogen om je gewicht op jezelf te houden, het over te brengen naar je ellebogen, knieën, handen – op alles behalve een meisje. Zelfs als ze een zwaargewicht bokser is en haar borst kan worden aangezien voor een kussen, zal ze er niet van houden. Dat wil zeggen, je kunt er soms met je borst op drukken, zelfs met je hele gewicht erop leunen, maar alleen bewust en voor een zeer korte tijd. Meisjes geloven dat de meest walgelijke eigenschap van een slechte minnaar de gewoonte is om tijdens seks tegen een partner te rusten met een knie, heup of elleboog. Ten eerste is het moeilijk, ten tweede doet het pijn, en ten derde is het beladen met kneuzingen en schaafwonden op de dunne vrouwenhuid.

Related Posts