Voorspel is belangrijk voor een erectie van goede kwaliteit

Sommige theoretici van het grote geslacht beweren dat het voorspel minstens 15 minuten zou moeten duren. Goed? En in 15 minuten kun je omgaan met de seks zelf, de kroonluchter in detail bestuderen en een volledig antwoord op haar vraag geven. "Waar denk je aan?"

Niemand zegt natuurlijk dat je helemaal zonder voorspel kunt. Het kost zelfs wat tijd om in de juiste stemming en toestand te komen. Maar niet zo veel. Gedreven door ons favoriete doel om alles te vereenvoudigen en tijd te besparen, gingen we zitten voor sekshandleidingen. Allereerst hebben we de term zelf ingekort. "voorspel" – "PL". Het tweede dat we wilden doen, was een verkort complex zoeken "PL", iets in de geest "alle erogene zones in 3 minuten".

Het blijkt echter dat de wereld van seksueel voorspel fabelachtig opwindend is. In termen van de rijkdom aan tactiele sensaties, kan het concurreren met seks zelf, en in termen van emotionele intensiteit is het er veel beter aan. 15 minuten is een erbarmelijk minimum dat kan worden gegeven "PL", en het voorspel verkorten is als het pellen van chocoladesuikerglazuur van een noot. Hier zijn de antwoorden op de vragen die mannen die gewend zijn aan seksuele blitzkriegs kunnen hebben. We hebben ook handige tips geformuleerd die u moet gebruiken bij het inslaan van een moeilijk pad.
"PL". We beginnen met de warming-up.

Is het mogelijk om zonder te doen "PL"?

"PL" in seks – het is net als opwarmingsoefeningen in fitness. Het verschil is dat "PL" veel leuker dan squats. Goede "PL" alsof ze partners naar een gemeenschappelijke noemer brengen – ze vertragen de man een beetje, versnellen de vrouw een beetje, synchroniseren hun stijging naar de piek van opwinding. "PL" niet alleen mensen zijn betrokken. De meeste zoogdieren regelen, voordat ze geslachtsgemeenschap hebben, onderling bijten, krabben, snuiven en andere onzin, die minuten, uren, dagen kan duren. Dus instinct vertelt het hen. Ook wij kunnen beter niet snel zijn met seks. Elkaar aankijken, speelse opmerkingen en aanrakingen uitwisselen, strelen en kussen – al die tijd goed besteed. Het is op zijn minst een eerbetoon aan instinct..

Waarom hebben vrouwen deze nodig? "PL"?

Omdat het langer duurt voordat ze een orgasme bereiken. Bij mannen zijn seksuele reacties als een gloeilamp. Hij zette hem aan en ze gloeide meteen. Zet het uit, en het koelt snel af. Het vrouwelijk libido is als een strijkijzer: na het aanzetten warmt het langzaam op en koelt het na het uitzetten nog eens honderd jaar af. Voor een vrouw om een ​​orgasme te bereiken zonder "PL" zo moeilijk als het strijken van een overhemd met een pas ingeschakeld strijkijzer. Dit geldt tenminste voor seks met een partner – een vrouw heeft maar een paar minuten nodig om zichzelf tot een orgasme te brengen..

D.w.z "PL" dit is een eerbetoon aan vrouwelijke seksualiteit?

In geen geval. "PL" belangrijk, niet alleen voor het verkrijgen van een intiem begrip van twee lichamen, maar trouwens ook. Voor een kwaliteitsvolle erectie. Veel mannen weten dat het een dramatische techniek is "hoe langer de spanning wordt aangelegd, hoe heftiger de ontkoppeling" werkt ook bij seks. En hoe ouder de man, hoe noodzakelijker ze voor hem worden "PL". Om dezelfde ijzeren erectie te krijgen op 30 als op 20, is enige stimulatie van belanghebbenden vereist. En alle actieve acties van een medeplichtige passen precies in de definitie "PL".

Waarom is het moeilijk voor een man "PL"

Het is niet eens luiheid. Als we eenmaal op het punt staan ​​seks te hebben, zijn we meestal bereid om wat moeite te doen om te voorkomen dat onze gezichten in de modder vallen. Het is alleen dat de Europese mentaliteit in één oor mompelt dat het bereiken van een doel boven het proces staat, en mannelijk

opvoeding hint in het andere oor dat de tederheid van knuffelen en allerlei soorten genegenheid helemaal geen mannenzaak is.

En hoe lang moet het duren "PL"?

Het hangt van jou en je partner af. Iemand heeft genoeg 10 minuten, iemand zal het niet redden in twee uur. Britse experts interviewden 706 vrouwen en leidden het rekenkundig gemiddelde af – 17 minuten. Lang? Onder de respondenten waren er waarschijnlijk degenen die na 1 minuut altijd klaar zijn voor de strijd. "PL". Het zal leuk zijn om over ze te dromen in het tweede uur van de warming-up..

BELANGRIJKSTE PUNTEN "PL"

Mannen kunnen vrij gemakkelijk van het kijken naar een voetbalwedstrijd naar het hebben van seks gaan. Voor de overgang moeten vrouwen niet alleen van fauteuil naar bank gaan, maar ook een dosis romantiek opdoen. Gebruik de truc van romantische regisseurs – zet gewoon slow motion aan. Ga langzaam zitten, kleed je langzaam uit, kus langzaam hier en daar. Hoe langer het voorspel duurt, hoe beter het later voor jullie beiden zal zijn..

In tegenstelling tot mannen zijn dames nogal neerbuigend voor de gebreken in de figuur en het gezicht van de partner. Wat voor een meisje belangrijk is, is wat ze hoort. En zelfs het simpele geluid van je stem zal haar helpen vaart te krijgen.

Wachten op plezier is een groot plezier op zich. En hoe langer je op de rand staat, hoe hoger de intensiteit van emoties. Hier is een spel dat het waard is om aan boord te nemen.

Ga op je zij liggen, tegenover elkaar, zodat je stenen gast bij de ingang lijkt te aarzelen. In deze positie kun je haar torso en ledematen kussen, strelen, terwijl je je vriend plaagt met de meest interessante plek. Hoe langer deze verleiding voortduurt, hoe groter de verleiding zal zijn om er een eind aan te maken. De verliezer is degene die als eerste actie onderneemt..

Zone
bikini vereist speciale aandacht. Voordat u verder gaat met de finale "PL" – stimulatie van de clitoris – besteed wat tijd aan het strelen van de zogenaamde grote schaamlippen met twee vingers van uw hand. Dit zal de clitoris indirect stimuleren en voorbereiden op een intensere opwarming..

Als u denkt dat uw neigingen te alledaags zijn, wees dan niet ontmoedigd. Er is geen mode in seks, en de goede oude trucs verliezen hun charme door de jaren heen niet. Mannen worden nog steeds opgewonden door erotische lingerie, hoewel veel meisjes kant te alledaags vinden. En alles wat mannen te simpel lijkt – complimenten, zachte aanrakingen en sterke knuffels – werkt perfect bij vrouwen. Originaliteit is goed, maar het is verre van het eerste dat geassocieerd moet worden met goede seks..

Als alle tekenen van opwinding op uw gezicht zijn, maak dan af "PL" diepe kus methode "lippen tot lippen".

RAAK NIET HET EERSTE AAN DAT ONDER UW HAND KOMT.

Omdat de eerste die onder de arm draait, duidelijk is wat. Het is beter om je te concentreren op erogene weilanden zoals borsten, nek, oksels, billen en oren. Ten eerste zal de vrouw tevreden zijn, en ten tweede zal ze begrijpen dat je haar waardeert als een complex spiritueel en fysiek fenomeen van de natuur, en niet als een geavanceerd speeltje uit een sekswinkel. Zeg tegen jezelf dat je de eerste 10 minuten niet in het vrouwelijk lichaam komt.

Hier is een voorbeeld van een reeks acties.

Neem haar handen in de jouwe. Kus de achterkant van haar vingers – deze belangrijke gebieden worden vaak over het hoofd gezien tijdens het opwarmen. Doe een set voor elke arm, elk meerdere herhalingen.

Draai haar handen, handpalmen omhoog, en breng haar lippen naar haar polsen. Het is raadzaam om de mond gesloten te houden. Druk je lippen op de plek waar de polsslag van je partner zou moeten kloppen. Lekker liggen tot je het vindt – het zou zeker ergens daarbuiten moeten zijn.

"PL" voor haar borsten.

Uitgangspositie – handen op haar borst. Beschouw uw borst niet als een polsvergroter, vermijd trekken en draaien van niet-stijve tepels. Pak je borst vast met je handpalmen en maak een licht draaiende beweging. Herhaal dit meerdere keren en verhoog geleidelijk de intensiteit.

Als de tepels hard zijn, sla je armen er dan omheen

met vooraf bevochtigde vingers en maak een paar heen en weer gaande bewegingen met kleine amplitude.

PL "lichte kusjes".

Begin met haar onderlip. Plaats het tussen je lippen en kus het lichtjes. Een beetje – zodat ze het nauwelijks voelde. Als de partner in haar slaap is gaan snurken, kan de intensiteit van de kus worden verhoogd..

Herhaal stap 1 met haar bovenlip, nek, oorlellen en oogleden in deze volgorde. Houd je ogen open en je lippen gesloten tot.

Terwijl je kust, aai je haar rug en handen met je nagels. Maar niet te veel graven – het kan tot verwondingen leiden..

PL "harde kusjes".

Een typische mannelijke fout is het overmatig gebruik van taal. Deskundigen zijn het erover eens dat het noodzakelijk is om de tong niet meer dan een derde van de maximale diepte in de mondholte van de partner te brengen. Het verdient de meeste voorkeur om de belasting op het puntje van de tong te concentreren en inspanningen te richten op willekeurige spelletjes met het puntje van de tong van de partner, de binnenoppervlakken van haar lippen en de randen van de tanden..

PL "complexe kussen".

De meeste nieuwelingen houden vast aan het simpele "naar beneden" diagrammen – lippen, borst, buik, etc. Om een ​​spannend verrassingselement in te brengen "PL", probeer deze optie.

Val niet-opvallende gebieden aan: binnenkant van de dijen, achterkant van knieën, onderkant van oorlellen, uitlopers van tepels. Breng korte kusjes aan op deze gebieden met lichte druk vanaf het puntje van de tong..

Blaas na elke set op het hete gebied. Van de contrasterende kou zal de partner tot het uiterste opgewonden zijn.

Related Posts