Vriendelijke seks (het belangrijkste is om niet in het gezicht te komen)

Zoals je weet, zijn er verschillende soorten vriendelijke seks..

een. Dronken seks. Ja, een vrij standaardoptie. De volgende ochtend werden ze wakker, schaamden zich een beetje en namen afscheid tot de volgende drank. Overkomt het iedereen? In dit geval is het belangrijkste wederzijds respect. Het voldongen feit kan nergens heen. Het verspreiden van dit feit kan sommigen van jullie echter ernstig schaden, en dit mag (uit respect) niet worden vergeten..

2. Seks met “de ex”. Dit is misschien wel de meest verteerbare optie van allemaal. Mocht het zo zijn dat u na het afscheid goede vrienden blijft, niets weerhoudt u van tijd tot tijd om te doen waar beiden al lang aan gewend zijn. Toegegeven, er is hier een zekere discrepantie: waarom waren er dan überhaupt afscheid nemen? Maar dit is niet aan mij om te oordelen – er kan van alles gebeuren in het leven.

Hoe dan ook, heb seks met “de ex” – Minst traumatisch: soms doe je het uit gewoonte totdat een van jullie een serieuze nieuwe relatie heeft. Toegegeven, dit alles is alleen toegestaan ​​als niemand van jullie meer eerbiedige gevoelens koestert voor je ex-geliefde, of illusies dat de generische cialis belgie relatie kan voortduren. “Gestoomd”, meestal de gegooide kant, dus degene die als eerste wegging, moet voorzichtig zijn en ervoor zorgen dat degene die je hebt gegooid zich al zorgen maakt over zijn.

3. Seks zomaar. Dit is het meest trieste dat tussen mensen kan gebeuren. We hebben het over een soort symbiose die gedurende een bepaalde tijd tussen twee individuen optreedt. Er kunnen veel redenen zijn voor zo’n symbiose, maar in de regel gebeurt dit niet vanuit een goed leven. En het loopt niet goed af. Als je kwaliteitsseks krijgt, is het uur niet ver weg waarop iemand anders verliefd zal worden. In de andere natuurlijk. Toevallig kunnen meisjes in deze zin geen trouwe tinnen soldaatjes worden genoemd. En daarom zijn zij in de regel de eersten die zich overgeven..

Meisjes hebben de neiging hoopvol te zijn en passen zich zeer snel aan de situatie aan. Ik hield niet van – ik hield niet van, maar zie je, al halsoverkop verliefd. Jullie blijken geen vrienden meer te zijn, zoals in het begin werd gezegd. En er zijn tenslotte geen schuldigen: ze vergat dit allereerste begin lang geleden (wat heel natuurlijk is), en je bedoelt niets anders (nou ja, je hebt je liefde tenslotte niet beleden!). Dit is het resultaat: geen vriendschap, een aanhoudende onaangename nasmaak.

vier. Seks met vriendin. Ik weet niets over jou, maar ik hou van seks met vrienden. Vriendinnen natuurlijk. Ik vind het heerlijk als een meisje dat seks met me heeft meer een vriend dan een minnaar is. En het is niet zozeer dat het het leven veel gemakkelijker maakt en me verlost van buitensporige gevoelens zoals “je houdt helemaal niet van me”, hoeveel in interne instellingen. Op een gegeven moment geeft de meesteres me een onaangenaam plichtsbesef. Laat me benadrukken – geen verantwoordelijkheden, maar plichten. Ik wil me niet verplicht voelen. Niemand en niets.

Bovendien kan er veel meer tegen een vriend in het gezicht worden gezegd dan tegen een minnares. Onlangs begreep ik over het algemeen niet meer waarom ik voor mezelf een mooi stuk speelgoed zou moeten kopen, dat vraatzuchtig is voor mijn tijd – geld, in het belang van wat ik kan doen met een goede vriend tot wederzijds plezier?

Het is echter tijd om verder te gaan met debriefing en planning. Zo. Stel je een ochtend voor. Je wordt wakker na een vriendelijke eetbui – oppanki! Tatiana (Natalia, Svetlana.)?! Een plakkerige sidekick sinds zijn kindertijd. En nu wat ik kan doen?

Kalmeer, vechter, geen paniek – je hebt al alles gedaan wat je kon. Er is geen weg terug. Nu moeten we de situatie tot een logisch einde brengen. Als je geluk hebt en als eerste wakker werd, heb je nog een paar minuten voor tactische bespiegelingen over de betekenis van wat er is gebeurd..

Raap jezelf bij elkaar. Nu moet je een show opzetten die totaal anders is dan die van gisteravond. Dat heb je gedaan, hoop ik?

Niemand kan ongedaan maken wat er is gebeurd, maar het is logisch om vrienden te blijven. Omdat de vraag “hoe gaan we elkaar in de ogen kijken?” er moet één antwoord zijn – met grote voldoening. Anders moet je je ogen verbergen, met terughoudendheid spelen, je schamen en blozen. En dus – je zult weten dat als er een wederzijds verlangen, stemming en plaats is, je de gebeurtenis gemakkelijk kunt herhalen, en niet per se in de nabije toekomst. Vriendschap is over het algemeen niet onderhevig aan snelle veroudering, in tegenstelling tot tienerliefde, die vaak als liefde wordt doorgegeven tot in het graf.

En daarom zul je nu alles in het werk moeten stellen, zodat ze geen spijt krijgt van het verleden. Om dit te doen, schakelt u zorgzaamheid, participatie en aandacht maximaal in. In uw typische vormen, natuurlijk – de aanblik van een onbeschofte drinkende metgezel die plotseling in een spinnende kat veranderde, kan een dame tot een hartaanval brengen. Vergeet niet: ze is je vriend, geen minnaar, geen shusi-pusi en andere romantiek met een strik – vrienden zijn meestal ziek van haar.

Maar knuffelkus is verplicht. En een compliment over de nacht – in de eerste minuten. Alleen een redelijk kort en bij voorkeur eerlijk. Kortom, overdrijf het niet, maar maak duidelijk dat de relatie in orde is, niemand heeft haast, je kunt lekker rondslingeren en kletsen. Trouwens, let wel, je hebt altijd wel iets om met haar over te praten, in tegenstelling tot die rondborstige blondine die je vorige week uitdeed..

Nu je een programma hebt voor de komende minuten, kun je ontspannen en weer op de abstractie gaan. Waarom is deze situatie goed? Als u echt vrienden bent, zijn uw plichten en verantwoordelijkheden wederzijds. Omdat vriendschap geen mannelijke en vrouwelijke rollen impliceert. Maar het veronderstelt een verminderde lichtgevoeligheid vanwege onzin. Cool, ja?

Maar je moet niet in dromen van erotische vriendschap duiken. De kans is groot dat alle onaardse wijsheid die ik in de bovenstaande paragrafen heb verzameld gemakkelijk zal afbreken in de allereerste vijf seconden na het ontwaken. Het minpunt is dat jij, mijn vriend, geen stappen mag ondernemen.

Optie één, de meest onaangename: een seconde na haar ontwaken, sta je in het gezicht (als je geen geluk hebt – met een knie in de lies), waarna je voormalige vriend de liefdeshallen verlaat, fel gillend en douchtend de omgeving met vloeken. In de veronderstelling dat ze je vriendin is, raakte je opgewonden. Ze is je vriendin niet. Dus een vriend of zelfs een kennis.

Optie twee, eenvoudiger. Je krijgt gewoon geen zet: ze huilen, trekken zich in zichzelf terug, communiceren niet, stoten af ​​en maken zich zorgen. Wees geduldig en pas op. Je bent een zeer delicate, beïnvloedbare aard tegengekomen, en hoe kon je dit niet eerder hebben opgemerkt – het is onmogelijk te begrijpen. Ook belde mijn vriend me, bracht het meisje tot tranen. Zo’n bruut.

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!

Related Posts